מאכלי עמים

תפוא אפויים – papas chorreadas – מהמטבח הקולומביאני

0
0

מהמטבח הקולומביאני
תפוא אפויים - papas chorreadas - מהמטבח הקולומביאני
מצרכים:

8 תפו”א גדולים
3 עגבניות
2 בצלים בינוניים
200 גרם גבינה לבנה קשה (או צהובה)
1/8 כוס שמן צמחי
1 כוס חלב
1/2 כפית מלח
1/8 כפית פלפל

אופן ההכנה:

לקלף חלקית את תפו”א (להשאיר חלק מהקליפה)
לחתוך את העגבניות והבצל לחתיכות קטנות.
לגרר את הגבינה.
לבשל את תפו”א בסיר עם מיים חיים כ-1/2 שעה עד שיתרככו.
הרוטב:
לטגן את הבצל ולהוסיף את העגבניות, לאחר להוסיף את המלח, פלפל, החלב והגבינה.
להנמיך את האש ולתת לרוטב להתעבות.
לסדר את תפו”א בקערת הגשה ולצקת מעל את הרוטב, להגיש חם.
ניתן לפזר מעט גבינה מלמעלה ולאפות כ-10 דקות בתנור.

בתיאבון.

המתכון הובא באדיבות el lobo – הזאב פורטל המטיילים בדרום אמריקה

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן