Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

סטייק במשרה רום – בשר בקר טרי מטוגן במחבת כבדה

0
0
סטייק

להלן מתכון לסטייק פילה עם משרה רום ונענע, מוגש כפי שסופק. בתיאבון!

רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

סטייק פילה עם משרה רום ונענע (4 מנות)

מוצרים;

  • 4 סטייקים (פילה) במשקל 180 גרם כל אחד
  • שמן זית לטיגון
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 2 כפות נענע טרייה קצוצה
  • מעט מלח

למשרה;

  • 2 כפות רום (רצוי כהה)
  • 1 כף שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 6 גרגירי פלפל אנגלי שבור
  • מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
  • פלפל שחור, טחון טרי
  • 1 כפית זרעי כוסברה כתושים

אופן ההכנה;

  1. מערבבים את כל חומרי המשרה. מברישים את הסטייקים במשרה, מכסים ושומרים במשך לילה במקרר.
  2. מוציאים את הסטייקים מהמקרר חצי שעה לפני הטיגון, כדי שיהיו בטמפרטורת החדר.
  3. מערבבים שמן, מיץ לימון, נענע ומלח, ושומרים בצד.
  4. מחממים מחבת כבדה ומטגנים את הסטייקים כדקה מכל צד. מקטינים מעט את הלהבה ומטגנים עוד 4 דקות מכל צד עד לדרגת עשוי למחצה.
סטייק

מעבירים לצלחת, מזלפים מעט מתערובת השמן והלימון ומגישים מיד.

מקובל להגיש על יד הסטייק פירות טרופיים, כמו; אננס, פפאיה או מנגו, מושרים באותו משרה ומטוגנים קלות.

הצעות למתכונים נוספים, עם בשר בקר טרי וכן מידע תזונתי ניתן למצוא באתר מועצת הבקר.

הצעות למתכונים נוספים, עם בשר בקר טרי וכן מידע תזונתי ניתן למצוא באתר מועצת הבקר.

תגובות
0
0



Exit mobile version