0
0
מתוך על קרפצ’יו אנטריקוט ודברים טובים
האנטריקוט או ורד הצלע בעברית, הוא החלק שנמצא מתחת לצלעות. חלק זה של הבשר יהיה שזור בשומן, כאשר קונים סטייק אנטריקוט חשוב להקפיד, כי קצותיו יהיו בצבע חום-סגלגל אבל במרכזו הסטייק יהיה אדום כהה.
מצרכים:
1 נתח אנטריקוט (3.5 קילו)
4 כפות דבש
3 כפות חרדל
¼ כוס גרנדין
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
4 שיני שום
אופן ההכנה:
מערבבים את התבלינים בקערה ומעסים את נתח אנטריקוט במשחה שנוצרה.
מכניסים את הבשר לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות, ל- 10 דקות. מורידים את הטמפ’ ל- 160 מעלות וממשיכים לצלות למשך שעה עד שעה וחצי.
ההגשה
מוציאים מהתנור, ממתינים כ- 5 דקות, פורסים לנתחים במשקל 200 גרם ומגישים מיד.
strip_partam_Chef_yaniv_partush_430_01.gif
תגובות
0
0