פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

ג’אקומו ויולה

מרק בצל קלאסי

תקציר גדול
מרק בצל קלאסי
החומרים:

6 בצלים יבשים, רצוי מהסוג החריף
3 כפות חמאה
2 כפיות קמח
1/2 ליטר ציר מרק עוף
6 פרוסות לחם לבן קלויות בתנור
1/2 כוס יין לבן
4-5 עלי דפנה או גבעול רוזמרין
1/2 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור

גבינה צהובה בעלת טעם פיקנטי, כדוגמת גרויאר או אמנטל או טל העמק

אופן ההכנה:

חותכים את הבצל לטבעות דקות.

בסיר עמוק ממיסים את החמאה ומטגנים בה את טבעות הבצל עד שהן מתחילות להשחים (הדבר ייקבע את צבע המרק).

מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב עד שכל הבצל מכוסה בקמח.

מוסיפים את ציר המרק ואת היין ומבשלים כ-20 דקות.

מוסיפים את עלי הדפנה או הרוזמרין, ממליחים ומפלפלים וממשיכים לבשל 20 דקות נוספות.

מניחים בצד להתקרר, ושומרים את המרק במקרר במשך 6 שעות לפחות.

מוציאים מן המקרר ומביאים שוב לרתיחה.

לוקחים קדרות מרק חסינות אש. שמים בכל קדרה שתי כפות מרק. מניחים על המרק פרוסת לחם קלוי ומפזרים כמות גדולה של גבינה צהובה.

מכניסים לתנור עד שהגבינה מתחילה להשחים.

באדיבות האתר האיטלקי – של ג’אקומו




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן