ברכת חג שבועות | מערכת כאן ישראל

פורום כאן נעים

יחד ננצח את הגיף קורונה

היגיינה מרבית למניעת הידבקות, כמה צעדים לשטיפת ידיים. שומרים על הכללים מצילים חיים. (משרד הבריאות).

לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

מה לקנות; אבקת חלב רגילה 150 גר'. ביצים; 4. אבקת אפיה; כפית ותקבלו; לחמניות טעימות בלי קמח ברבע שעה!

Whitney Houston – “I Will Always Love You”

Whitney Houston - performing "I Will Always Love You" (HD) com legenda. "אני חולה עליה", תתרווחו והאזינו לקול ולביצועים המדהימים האלה.

קלמן וסג”ל | 11.03.20: סיוע למשק בעקבות משבר קורונה

כאן חדשות | מדי ערב נפגשים קלמן ליבסקינד ואראל סג"ל לשעה של אקטואליה קצבית, בועטת ולא מתנצלת. דיווחים, ראיונות, פרשנויות וכל הקולות שצריך לשמוע כדי להבין טוב יותר מה שקורה היום בחדשות – לפני הקלעים ומאחוריהם.

צליית בשר: כך תעשו את זה נכון

השף דן עמיר, ממסעדת BP בחיפה מסביר לנו בכמה טיפים פשוטים כיצד לצלות את הבשר ולהשאיר אותו רך ועסיסי, וגם – מה הנתח שהישראלים הכי אוהבים?

מפעל הפיס

המדים החדשים של מג”ב

הכירו את המדים החדשים של לוחמות ולוחמי משמר הגבול.

נעים לעקוב אחרי

ג’אקומו ויולה

עוף דיאבולו

למי שמאמין במשהו “חזק” לחיסול השפעת וכל תחלואי החורף ורוצה “אנטיביוטיקה” מן הטבע, הינה מתכון לארוחה הכוללת עוף שבפני עצמו ידוע כתרופה מחסנת למחלות החורף בה גם משתתף גם הפלפל החריף קיינה, שעושה פלאים גם אם קצת ידגדג לכם בלשון.
עוף דיאבולו
הפלפל משמש לתיבול מאכלים מזרחיים, מרקים, מאכלי-ביצים ובשר, מאכלי-גבינה ורטבים ותבשילים שונים. אם נרחיב מעט על יתרונות הפלפל החריף, בדומה לאנטיביוטיקה, הפלפל החריף הוא מחטא פנימי. המכיל: ויטמין A, ויטמין C, ברזל, סידן, מגנזיום, זרחן, גופרית, חלק מקבוצת ויטמיני B ואשלגן בשפע.
diabolo_chiken_215_01.jpg
לידע כללי מקור הפלפל החריף, הוא במרכז אמריקה הדרומית משם הוא הופץ ברחבי תבל ע”י קולומבוס. אז אולי לא גילינו לכם את אמריקה אבל גלינו לכם מתכון מיוחד ממטבחו של ג’אקומו:

החומרים:

עוף אחד במשקל 1 ק”ג וחצי
1 בצל יבש
1 גזר
גבעול סלרי
4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
חצי כוס זיתים שחורים מגולענים
קמח לבן
שמן זית
2 פלפלוני קיינה

אופן ההכנה:

מנקים את העוף ומחלקים אותו ל-12 חלקים.

מצפים את חלקי העוף בקמח.

קוצצים את הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים במחבת עם 4 כפות שמן זית.

כאשר הירקות מתחילים להשחים, מוסיפים את העוף.

משחימים את העוף על אש גדולה והופכים מעת לעת, כדי שהעוף יכוסה ברוטב.

מנמיכים את האש, מוסיפים את העגבניות החתוכות, פלפלוני הקיינה והזיתים ומבשלים כ-40 דקות. מעת לעת הופכים את העוף.

מגישים חם.

באדיבות האתר האיטלקי – של ג’אקומו




אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

דילוג לתוכן