פסטה | Pasta

מתכוני גולשים: ספגטי מוקרם עם גבינה

0
0

ספגטי, זה מאכל איטלקי שהוא ממש טעים ומומלץ ממני בחום וההכנה פשוטה מאוד
מתכוני גולשים: ספגטי מוקרם עם גבינה
מתכוני גולשים: ספגטי מוקרם עם גבינה

חומרים;

מקרוני ארוך (ספגטי ולא חשוב המספר של הספגטי)
רסק עגבניות רצוי לקנות את המוכן
גבינה צהובה

אופן ההכנה;

מבשלים את הספגטי(במים) (בלי הרסק)
ובאותו הזמן מבשלים את הרסק בסיר אחר ומבשלים אותה כמו שהיא ובלי מים.

כשתסיימו להכין את שניהם, שופכים את הספגתי על תבנית אפיה,
אח”כ מורחים על הספגתי בתבנית את הרסק שהתבשל ואח”כ מפזרים את הגבינה הצהובה (זה לא משנה אם היא מגוררת או חתוכה הכל אותו הדבר) ואז מכניסים לתנור ב-200 מעלות את התבנית כשהגבינה הופכת להיות קצת חומה אז זאת אומרת שהספגטי מוכן.

בהצלחה, בהכנה ובתאבון!!!

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

יום העצמאות תשפ”ה ישראל בת 77

ברכה ליום העצמאות ה-77 למדינת ישראל. עיבוד צילום: שולי סונגו ©
לחץ כאן

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן