כאן מדע | טכנולוגיה

חוקרים איטלקים: שוקולד מריר טוב ללב

0
0

החוקרים אומרים, כי בשוקולד מריר, יש נוגדני חימצון המשפרים את זרימת הדם
חוקרים במכון מחקר ברומא, טוענים, כי אכילת שוקולד מריר טובה ללב.

Chocolate-DarkBright_100_001.jpg

החוקרים אומרים, כי שוקולד מריר כולל בתוכו חומרים נוגדני חימצון ומשפרים את זרימת הדם ובעיקר עוזרים ללב.

החוקרים האיטלקים מן המכון לחקר המזון והתזונה ברומא, עלו על המימצאים הבאים, כאשר נתנו לקבוצה של מתנדבים, לאכול שוקולד ומתברר, כי 100 גרם של שוקולד מריר, מעלים את כמות נוגדני החימצון בשיעור של כ-20%.

החוקרים, מדגישים, כי שוקולד חלב אינו תורם תרומה דומה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן