פירות

אפרסקים ממולאים

0
0

בשל טעמו המאופק של האפרסק אפשר לשלבו בטעמים רבים ושונים: גבינות, בשרים שונים ודגים. ניתן להוסיף רטבים רבים המעשירים את המנה ומעניקים לה טעם מעניין לחיך.
אפרסקים ממולאים
101X133_Afrskd_03.jpg

החומרים:

1 ק”ג אפרסקים,
2 מכלי גבינה 9%,
שמיר,
מלח,
פלפל לבן,
שום כתוש,
עירית.

אופן ההכנה:

מערבבים את הגבינה הלבנה עם התבלינים, השמיר, העירית והשום, לפי הטעם, וממלאים את חצאי האפרסקים.

מקשטים לפי הדמיון.

גיווני מליות:

מילוי גבינה ירוקה:

100 גרם רוקפור מגורר,
50 גרם חמאה רכה,
200 גרם גבינה 9%,
שום כתוש.

מילוי טונה:

200 גרם טונה מקופסה,
גביע גבינה לבנה 9%,
ראש בצל קצוץ דק,
מלח,
פלפל,
מיץ לימון,
פטרוזיליה קצוצה.

מילוי עוף איטלקי:

300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות,
2 ביצים קשות,
מיץ מלימון שלם,
פלפל לבן,
מלח,
3 כפות מיונז,
כפית חרדל,
3 מלפפונים ירוקים קצוצים דק,
גמבה אדומה חמוצה קצוצה דק.

מערבבים כל החומרים, ממלאים את האפרסקים ומגישים צונן או על עלה חסה.

המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

דילוג לתוכן