פירות

אפרסקים אפויים

0
0

מתכון קל, פשוט ומהיר הכנה, לקינוח לאחר כל ארוחה, לכל בני המשפחה.
החומרים:

5 אפרסקים (או כמספר המנות),
1 כף מרגרינה,
סוכר,
קינמון,
מיץ לימון.

101X133_Afrskd_03.jpg

אופן ההכנה:

רוחצים את האפרסקים, חוצים אותם ומוציאים את הגלעין.

מניחים את חצאי האפרסקים בתבנית אפייה, כשהחלק החלול פונה כלפי מעלה.

בכל חלל שמים כ-1/2 כפית מרגרינה, סוכר, קינמון ומעט מיץ לימון.

אופים בתנור בחום בינוני עד שהם רכים, בערך 20 דקות.

המתכון מובא מתוך אתר מועצת הפירות

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן