Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

חקלאים מאוסטרליה פנו ל’איגוד הממציאים הישראלי’ למצוא פתרון לפטריית ה-Eutypa

0
0

פטריית ה-Eutypa, מכה בצורה אנושה בגפנים ביבשת אוסטרליה ◄ את ההמצאה, נגד מחלת ה-“מלסקו”, שתוקפת ומייבשת עצי לימון, ישווק ברחבי העולם ’איגוד הממציאים והיזמים הישראלי’, אשר הממציא והמפתח רפי קורן, חבר האיגוד נמנה על חבריו.

חקלאים מאוסטרליה פנו ל’איגוד הממציאים הישראלי’ למצוא פתרון לפטריית ה-Eutypa

חקלאים מאוסטרליה, פנו ל’איגוד הממציאים הישראלי’, בבקשה למצוא פתרון לפטריית ה-Eutypa, המכה בצורה אנושה בגפנים ביבשת אוסטרליה.

יו”ר ’איגוד הממציאים והיזמים הישראלי’, מר ישראל סולודוך, מסר, כי הפניה הגיעה אליו לאחר שהתפרסם באוסטרליה הפתרון שמצא החקלאי הישראלי, וחבר איגוד הממציאים מר רפי קורן, למחלת ’המלסקו’ הפוגעת בפרדסי הלימונים בכל העולם.

קורן, מ-מושב אביגדור, פיתח פתרון מוצלח למטעי הלימונים ברחבי העולם למניעת מחלת ה-“מלסקו”, שתוקפת ומייבשת את עץ הלימון,

מתברר, כי הפטרייה, מתפשטת מהשורשים של עץ הלימון אל הענפים, בדרכה היא פוגעת בצינורות ההובלה של העץ ומייבשת אותם עד לגרימת התייבשותו ומותו של העץ.

פטרייה Eutypa, היא מדבקת, עוברת מעץ לעץ, שתוקפת ומייבשת את עץ הלימון, ועלולה לחסל בכך פרדסי לימון שלמים ברחבי העולם.

את ההמצאה, נגד מחלת ה-“מלסקו”, ישווק ברחבי העולם ’איגוד הממציאים והיזמים הישראלי’. האיגוד, מסייע בחשיפה עולמית להמצאות ישראליות, ובאמצעותו יכולים להיפגש ממציאים ישראליים ומשקיעים מרחבי העולם.

תגובות
0
0



Exit mobile version