חג סוכות שמח

101 הזעקת עזרה מדא

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

טקס חילופי שרים

הטקס בהשתתפות השר הנכנס ח"כ עודד פורר, השר היוצא ח"כ אלון שוסטר, שר האוצר ח"כ אביגדור ליברמן ומנכ"ל המשרד ד"ר נחום איצקוביץ'.

פורום כאן נעים

המדריך לבחירת המלון המושלם

הקיץ כבר כאן, ואיתו גם כל הפירות המתוקים! אז כיצד נבחר את המלון המדוגם ביותר? מדריך שירות ההדרכה והמקצוע, נביל עומרי, עונה על כל השאלות!

מפעל הפיס

שומר הראש וויטני יוסטון

וויטני יוסטון הייתה זמרת פופ, רית'ם אנד בלוז, גוספל וסול, כותבת ומלחינת שירים, ושחקנית קולנוע אמריקאית. אחת הזמרות המצליחות והמפורסמות של סוף שנות ה-80 ושנות ה-90.

טיפים לאחסון פירות וירקות

כמה פעמים כבר עשינו את אותה הטעות וקנינו ירקות ופירות בכמויות שיכולות להספיק גם לעוד שנה, אבל אז - באסה! נאלצנו לזרוק אותם. *לא עוד* משרד החקלאות פה כדי לעזור ולהאריך עוד יותר את חיי המדף שלהם! צפו בסדרה הקטעים וכנסו עכשיו:

101 הזעקת עזרה מדא

מתכונים ליום העצמאות

מנגל יום העצמאות של מעדני יחיעם: נקניקיות גריל ברוטב טריאקי

לכבוד יום העצמאות הבא עלינו לטובה, מגישה חברת "מעדני יחיעם": נקניקיות גריל ב'רוטב טריאקי' בסיוע השף שלום גניש, מסעדת צ’מפיונס כפר המכביה ◄מכניסים את כל החומרים של רוטב הטריקאי לסיר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חצי שעה לצמצום המים. מסננים את הנוזל מכל המשקעים. מניחים את הנקנקיות על הגריל, כשהאש עדיין לא חמה מידי. הופכים מכל הצדדים לדרגת צליה עדינה. פורסים פיתה גדולה על מחבת ברזל. מברישים את הנקנקיות עם רוטב הטריאקי ומכניסים לתנור עד להגשה. לפני ההגשה, מפזרים מעט עירית קצוצה ושומשום.
0
0
מנגל יום העצמאות מטעם חברת "מעדני יחיעם": נקניקיות גריל ברוטב טריאקי
קניקיות גריל ברוטב טריאקי

הנקניקייה היא מוצר בשר העשוי מבשר טחון בתוספת תבלינים הארוז בעטיפה העשויה ממעי בעל חיים או מחומר פלסטי. הסוגים המוכרים לנו ביותר הן נקניקיות מרגז, נקניקיות אדומות חריפות מהמטבח הצפון אפריקאי והצ’וריסו, שמקורן במדינות חצי האי האיברי, ניתן לבשלן במים או כנזיד בסיידר, לטגנן בשמן, לצלותן על הכיריים או בגריל. ישנן גם נקניקיות לצמחונים, שאינן עשויות מבשר אלא מטופו, אגוזים, קטניות וחלבון סויה.

המצרכים;

לרוטב הטריאקי;

● 1 כוס 300 מ”ל רוטב סויה (מכל סוג)
● 1 כוס 300 גרם סוכר
● 1 כוס וחצי 450 מ”ל מים
● 1 שן שום אחת כתושה
● 1 מקל לימון גראס
● 1 כפית קצוצה שורש ג’ינג’ר מגורד
● 1 פלפל צילי קצוץ דק

מצרכים נוספים;

● 1 חבילה נקניקיות ביס 400 גרם “מעדני יחיעם”
● 1 פיתה גדולה
● 1 כף שמן זית

תוספת אפשרית;

מעט עירית קצוצה ו/או שומשום

אופן ההכנה;

מכניסים את כל החומרים של רוטב הטריקאי לסיר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד חצי שעה לצמצום המים.

מסננים את הנוזל מכל המשקעים. מניחים את הנקנקיות על הגריל, כשהאש עדיין לא חמה מידי. הופכים מכל הצדדים לדרגת צליה עדינה. פורסים פיתה גדולה על מחבת ברזל.

מברישים את הפיתה עם מעט שמן זית ועליה מניחים את הנקניקיות. מברישים את הנקנקיות עם רוטב הטריאקי ומכניסים לתנור עד להגשה. לפני ההגשה, מפזרים מעט עירית קצוצה ושומשום.

חג שמח!

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

דילוג לתוכן