אבל בלי הספין התקשורתי התורן שרז זהבי מנסה להעלות מדי תוכנית כמובן שאי אפשר. הגלוי המרעיש של זהבי, היום הוא בכך שהבוקר החליטו ראשי העיתונים הבכירים במדינה שראובן עטר, יהיה “כדורגלן העונה”.
atr_21.1.03_01.jpg
גדולתה של כל תוכנית רדיו או טלויזיה בתקשורת היא הבאת ערך מוסף וסקופים, מעבר למה שהציבור מורגל בתקשורת הכתובה או האלקטרונית. לתוכנית הדקה ה-90 ששודרה היום 7/2/2003 היה את הדבר הזה ואני רוצה לציין מספר נקודות:
1. ראיון אישי מלב אל לב עם ראובן עטר מעבר לשעה אחת . הראיון שאותו ניהל רז זהבי היה ענייני וטוב מאוד ובזכות הראיון הזה עלו שתי נקודות מרכזיות:
ראובן עטר, רואה את עתידו כעוזר מקצועי, במכבי נתניה, בלבד.
ראובן עטר, רואה את עצמו במכבי נתניה, למשך השנתיים – השלוש הבאות.
101X133_aseralon_00.jpg
2. בראיון נוסף עם נשיא מועדון מכבי נתניה, אשר אלון, ציין זה, כי הוא מאמין שהמאמן גילי לנדאו וראובן עטר, ימשיכו בקבוצה בעונה הבאה. ענין זה מחסל למעשה את הספין התקשורתי בענין הבאת לופא קדוש, למכבי נתניה. גם על כך, מגיע מילה טובה לזהבי, מכיוון שעם שאלות טובות והכנת ראיון כנדרש מגיעים גם לסקופים.
אבל בלי הספין התקשורתי התורן שרז זהבי, מנסה להעלות מדי תוכנית כמובן שאי אפשר. הגלוי המרעיש של זהבי, היום הוא בכך שהבוקר החליטו ראשי העיתונים הבכירים במדינה שראובן עטר, יהיה “כדורגלן העונה”.
ובכן תרשו לי לפקפק גם בענין הזה ובלי שום קשר באם עטר, יזכה בתואר או לא. לתואר של “כדורגלן העונה”, יש שני תארים שנחשבים. אחד של “ידיעות אחרונות” שנקבע לפי שיקולי מערכת העתון והשני של “מעריב” שנקבע ע”י בחירת כל שחקני ליגת העל.
103X133_zave_raz_01.jpg
היום, במיוחד היום, המצב של שיתוף פעולה בין שני ענקי התקשורת הללו הוא כל כך בשפל שחבל על הזמן, עריקת יאיר לפיד מהעיתון מעריב למתחרהו ידיעות אחרונות וההיפך של הגברת אודטה דנין, לדוגמא, רק מוסיף לאווירה העכורה בין שני העיתונים, לכן לדעתי, לדבר על שיתוף פעולה יהיה ספין תקשורתי שרז זהבי, מנסה לקדם.
מחר מתחילה מכבי נתניה, תקופה חדשה, ללא ראובן עטר, במשחק מחר מול בני יהודה. על מנת שקבוצה תישאר בצמרת לאורך זמן אסור שהיא תישען על יכולתו של שחקן זה או אחר כפי שקרה העונה עם ראובן עטר, או בעונות הקודמות עם איציק זוהר.
כאשר קבוצה נבנית נכון קבוצתית ומשחקת כקבוצה יש לה סיכוי טוב יותר להצליח. הראיה לכך, היתה היתה גם היום בתוכנית הרדיו, כאשר לראובן עטר, היה קשה מאוד לציין, שחקן שבלט מעל ומעבר בכל אחת משלושת הקבוצות המובילות. נקווה שהדבר ייושם ע”י עטר, עצמו בשנים הבאות במכבי נתניה, כחבר הצוות המקצועי ושיהיה לך ולקבוצתנו האהודה בהצלחה.
Add Comment