dase_01.jpg
בעקבות המצב הבטחוני: תערוכת החקלאות “אגרו-משוב” נדחית לחודש מאי
הנהלת תערוכת החקלאות “אגרו-משוב” החליטה לדחות את מועד קיום התערוכה בחודשיים ל-20-22 במאי 2003. מנכ”ל התערוכה, רחל כהן, מסרה שהציפיות למלחמה בעיראק בצמוד למועד המקורי של התערוכה, תחילת חודש מרץ, עלול לסכן את הצלחתה של התערוכה ולכן הוחלט לדחות אותה.
תערוכת החקלאות “אגרו-משוב” היא התערוכה החקלאית השנתית הגדולה בישראל המתקיימת זו השנה ה-13. בשנותיה הראשונות התקיימה התערוכה בישובים חקלאיים, ולאחר שהיא התרחבה והתפתחה עברה לפני שש שנים למרכז הירידים בתל אביב. בצמוד לתערוכה החקלאית מתקיימות תערוכת הגינון “גן-משוב” ותערוכת המים “אקווה ישראל”.
לתערוכת “אגרו-משוב 2003” נרשמו עד כה 120 מציגים. רחל כהן מסרה, שתערוכת אגרו-משוב התקיימה בהצלחה פעמיים גם בעיצומם של הימים הקשים ביותר באינתיפאדה, אך קיום תערוכה בלב הארץ בימים של מלחמה בעיראק הוא בעייתי ביותר. הנהלת התערוכה והמציגים משקיעים משאבים רבים בקיום התערוכה ואיננו מעונינים לסכן אותם.
לתערוכת “אגרו-משוב” צפויים להגיע 50 אלף מבקרים ובראשם נשיא המדינה, משה קצב, שכבר אישר את השתתפותו. בצד התערוכה יתקיימו ימי עיון וכנסים מקצועיים לציבור החקלאים.
Add Comment