מרקים | Soups

מרק אבוקדו

0
0

מרק אבוקדו
מרק אבוקדו
כמות:
המנה מיועדת ל-4 סועדים.

חומרים:

4 אבוקדו קטנים ורכים
2 כפות מיץ לימון
6 שיני כתוש
5 כוסות מרק עוף מסונן או מרק ירקות צח
2 כפות פטרוזיליה קצוצה או כוסברה קצוצה
מלח ופלפל גרוס גס

אופן הכנה

קולפים את האבוקדו ומרחיקים את הגלעינים. מועכים באמצעות מזלג או מעבד מזון את האבוקדו ומוסיפים את מיץ הלימון, את השום ומעט פלפל.

מרתיחים את המרק, מתבלים בפטרוזיליה ובפלפל שחור. מכבים את האש ומוסיפים את מחית האבוקדו תוך כדי בחישה.

המתכון הובא באדיבות אגרקסקו.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן