צער בעלי חיים

גרינפיס בכל העולם ידרוש מחר: את שיחרורם של שני פעילים העצורים ביפן

0
0

הפעילים חשפו הסקנדל שהטיל מיידית ספק גדול ומשמעותי במדיניות אותה הציגו עד כה היפנים, כי בשר לווייתנים אשר נצוד באוקינוס השקט למטרות מחקר בלבד • גרינפיס: היחידים שמפירים את האיסור הינם היפנים שטוענים: הציד של מאות הלווייתנים מתבצע מטעמי מחקר בלבד
גרינפיס בכל העולם ידרוש מחר: את שיחרורם של שני פעילים העצורים ביפן
גרינפיס בכל העולם ידרוש מחר: את שיחרורם של שני פעילים העצורים ביפן

בכל העולם, כמעט בו זמנית: יתייצבו מחר, ה-30.6, שעה: 10:30, בבוקר, פעילי גרינפיס מול שגרירויות יפן במדינתם וידרשו את שיחרורום של שני פעילי הארגון אשר נעצרו לפני 9 ימים וטרם שוחררו או הוגשה נגדם תלונה רשמית.

בחודש מאי, אחרי 4 חודשים של עבודת תחקיר חסויה, הוציא ארגון “גרינפיס” לאור עדות רבת חשיבות: בשר לווייתנים אשר נצוד באוקינוס השקט כביכול למטרות מחקר, מצא את דרכו, חתוך וארוז בקופסאות קרטון, ישירות לעבר השווקים היפניים.

הפעילים חשפו את הסקנדל המדובר אשר הטיל מיידית ספק גדול ומשמעותי במדיניות אותה הציגו עד כה היפנים: כי מדובר בציד למטרות מחקר בלבד. ימים ספורים, לאחר מכן, נעצרו הפעילים שחשפו את העובדות: ארגזי בשר לווייתנים ארוזים ומוכנים לשיווק ראה צילום – והם יושבים מאז בכלא היפני בלא שהוגשה נגדם תלונה רשמית.

תיאודורה קרצ’ובסקי, דוברת גרינפיס בישראל מסרה לאתר של אמצע המדינה Kan-naim.co.il, כי כידוע קיים איסור עולמי על ציד לווייתנים במיוחד באזור האוקיינוס השקט המשמש להם שמורת טבע ימית וחוקית. היחידים שמפירים את האיסור הינם היפנים אשר טוענים, כי הציד של מאות הלווייתנים (המצויים בסכנת הכחדה) מתבצע מטעמי מחקר בלבד.

מחר, ה-30.6, שעה: 10:30, בבוקר, רחוב ברקוביץ’ 4, מגדל המוזיאון, תל אביב, יחד עם פעילים נוספים בכ- 40 מדינות נוספות, מול שגרירות יפן בעיר תל אביב גם פעילי גרינפיס המקומיים ידרוש את שחרורם של חברם העצורים על לא עוול בכפם.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן