צבא | משטרה | ביטחון

בכיר בג’יהאד האיסלאמי יוסף סמירי, נהרג בפעילות כוח צה”ל הלילה במרכז רצועת עזה

0
0

איתו חוסל מחבל נוסף אחד לפחות • הפלסטינים; תינוקת בת חודש, נהרגה ואמה נפצעה קשה, יחד עם עוד 7 פלסטינים • גדודי אל-קודס, מסרו, כי בתגובה, ירו רקטת קסאם שנפלה סמוך לעיר שדרות • אין נפגעים ולא נגרם נזק לכוחותינו.
בכיר בג’יהאד האיסלאמי יוסף סמירי, נהרג בפעילות כוח צה
בכיר בג’יהאד האיסלאמי יוסף סמירי, נהרג בפעילות כוח צה”ל הלילה במרכז רצועת עזה

רוצים עדכונים? הצטרפו ל ’כאן ישראל’ החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה ב’פייסבוק’ או ב’X’.

בכיר בג’יהאד האסלאמי במחנות המרכז, יוסף סמירי, נהרג בפעילות כוח צה”ל אמש (ג’), במרכז רצועת עזה, ואיתו מחבל נוסף אחד לפחות – כך הודיע אמש דובר צה”ל, שהוסיף, כי במהלך הפעילות פתחו המחבלים באש לעבר הכוח שבא לעוצרם. הכוח השיב בירי לעברם וזיהה פגיעה.

כמו-כן, במהלך הפעילות הופעל מטען לעבר הכוח וכן נפתחה לעברו אש מבתים סמוכים. הכוחות השיבו לעבר מקורות הירי. אין נפגעים ולא נגרם נזק לכוחותינו.

מצידם של הפלסטינים, דווח, כי תינוקת בת חודש, נהרגה ואמה נפצעה קשה, יחד עם עוד 7 פלסטינים, מירי של צה”ל, שפעל במרכז רצועת עזה, סמוך לשעה 20:00.

לדברי אותם מקורות המאשרים את פעולת כוח צה”ל מדובר היה בכוח של יחידת אגוז, שנעזר במסוקים ותוך זמן קצר כיתר בית השייך למשפחתו של יוסף סמירי, בכיר בפלוגות אל-קודס, הזרוע הצבאית של הג’יהאד האיסלאמי, ובמהלך חילופי האש, נהרג סמירי.

גדודי אל-קודס, מסרו, הלילה, כי בתגובה, ירו רקטת קסאם שנפלה סמוך לעיר שדרות. לא דווח על נפגעים או על נזק.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: [email protected]

קמפיין עצמי כאן ישראל

ראש הממשלה נתניהו בהצהרה לתקשורת

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

אחרי החורף האביב הגיע

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

ישראל חוגגת 78