מאכלים צמחוניים

מרק בצל – סוייה

0
0

מרק אמיתי ונפלא מירקות טריים.
מרק בצל - סוייה
430_bazall_06.jpg

(סוייה)

החומרים:

1 ק”ג בצל
רבע כוס שמן זית
2 ליטר מים
כוס יין לבן
4 כפות אבקת מרק בצל (פרווה)
4 כפות רוטב סויה

אופן ההכנה:

1. חותכים את הבצל לפרוסות דקות, ומטגנים בשמן כעשר דקות בתוך סיר, עד שהבצל מזהיב.
2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
3. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כשעה.

הערה:
מומלץ להגיש עם קרוטונים.

המתכון פורסם לראשונה ב”זכויות בעלי-חיים השבוע”, שבועון אינטרנט לזכויות בעלי-חיים. להרשמה לשבועון לחצו כאן.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן