עמדה להתחיל בעוד שבועיים את שנת לימודיה השלישית והאחרונה לתואר ראשון בביה”ס למדעי ההתנהגות במכללה האקדמית נתניה ■ זוהתה גופתה של חופית אליה, מכפר יונה, אשתו של יצחק ביטון, שגופתו זוהתה אתמול.
ראשי מכללת נתניה הביעו תנחומים על מות תלמידתם רותם נאורי בתאילנד
ראשי המכללה האקדמית נתניה הפרופסורים צבי ארד, סיני דויטש וברני פינצו’ק הביעו היום את תנחומיהם על מותה של תלמידת המוסד רותם נאורי שנהרגה באסון המטוס בתאילנד.
רותם נאורי, מהישוב כפר-יונה, היישוב שאיבד ארבעה מתושביו באסון ההתרסקות, עמדה להתחיל בעוד שבועיים את שנת לימודיה השלישית והאחרונה לתואר ראשון בביה”ס למדעי ההתנהגות במכללה, חבריה ההמומים, ציינו, כי הייתה; “תלמידה טובה וחרוצה, חברה טובה וחייכנית, חיובית לאורך כל הדרך”.
רותם, עמדה לציין השבוע את יום הולדתה ה-24. היא עמדה לחגוג זאת עם בעלה הטרי עדי נעים (25) שבא ממשפחה ותיקה וגדולה ביישוב במסגרת ירח הדבש שלהם לאחר שבאו בברית הנישואים בסוף חודש אוגוסט האחרון.
ראשי המכללה האקדמית נתניה שלחו את תנחומיהם הכנים גם למשפחות יתר הניספים באסון.
הזוג חופית אליה ויצחק ביטון
הבוקר (רביעי), נמסר, כי צוות הזיהוי הפלילי במקום האסון בעקבות התרסקות המטוס באי פוקט, זיהה את גופתה של חופית אליה, בת 25 אף היא מן הישוב כפר יונה, אשתו של יצחק ביטון, שגופתו כבר זוהתה אתמול. הודעה נמסרה לבני משפחתה.
לפי שעה זוהו מתוך 8 הנעדרים הישראלים 7 גופות. מן התופת של התרסקות המטוס שרדו בנס בני הזוג ולדימיר ואיזבלה פרייליכמן, הבוקר הם נחתו בארץ ופונו לבית החולים “תל השומר” לקבלת טיפול רפואי.
Add Comment