מאכלי עוף

עוף בתוספת לימון בלאדי

0
0

מקורו של לימון הבלאדי בטריפולי. המוצר עשוי מלימונים משובחים, טריים ומוחמצים, שמן צמחי, שום טרי, מלח ותבלינים. הוא מתאים לסלט טונה, סנדוויצ’ים סלט ירקות וכתוספת לתבשילים, כגון: עוף בלימון.
המצרכים:

שמן קנולה
1 לימון שלם קלוף ופרוס דק
4 שיני שום פרוסות
חופן עלי כוסברה קצוצה
1 עוף מחולק או 4 כרעי עוף
½ מיכל לימון בלאדי של תבליני פרג
½ כוס מים
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל לבן
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר. מוסיפים את פרוסות הלימון. מוסיפים למעלה לימון בלאדי. מוסיפים את פרוסות השום הטרי, חצי מכמות הכוסברה הקצוצה, מלח, כורכום ופלפל לבן ומסדרים מעל את חלקי העוף.

מעל מפזרים שוב מלח, פלפל לבן, כורכום וכוסברה קצוצה. מחממים הכל על אש גבוהה. כשרותח- מבשלים על אש קטנה עד שמתאדים כל המים (כשעה – תלוי בחלקי העוף. אם העוף אינו מפריש נוזלים, יש להוסיף ½ כוס מים).

מדי פעם יש להפוך את כל חלקי העוף כדי שיתבשל מכל צדדיו.

מוגש באדיבות תבליני פרג.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-75

הדלקת המשואות ופתיחת חגיגות יום העצמאות

דבר ראש הממשלה ביבי נתניהו

דילוג לתוכן