בעלי חיים חקלאות ישראל

משרד החקלאות, עושה לכם קל: הטסת חיות מחמד לישראל פשוטה

במסגרתו השירות הדיגיטלי החדש של משרד החקלאות בראשות דר’ שלמה גראזי רופא וטרינר ראשי ליבוא ויצוא בשירותים הווטרינריים, ניתן להכניס עד שני כלבים או חתולים שמגיעים לישראל עם בעליהם בטיסה, שהוּ עם בעליהם פיזית לפחות 90 יום טרם ההגעה לישראל. בכפוף לבדיקות ולאישורים הרפואיים הנדרשים לטובת הבטחת בריאות הציבור ובעלי החיים, לרבות; חיסון כלבת וליווי הבעלים. השירות החדש מאפשר טיפול מקצה לקצה בבקשה.
0
0
דר' שלמה גראזי רופא וטרינר ראשי ליבוא ויצוא בשירותים הווטרינריים במשרד החקלאות ברקע: הטסת בעל חיים, ביבוא אישי, לישראל | צילום:משרד החקלאות וביטחון המזון | בינה מלאכותית Microsoft Copilot | עיבוד: Photolab | עיבוד צילום: שולי סונגו ©
דר’ שלמה גראזי

רוצים להביא את חיית המחמד האהובה שלכם לארץ? 🇮🇱 יש לנו חדשות שתעופו עליהם; משרד החקלאות, החליט לעשות לכם את החיים קלים יותר, להפוך לכם את הטסת חיות מחמד לישראל, פשוטה מתמיד! מדובר ‘שירות מקוון חדש להטסת כלבים וחתולים לישראל’. ממשק קל ונוח, מרכז את כל המידע במקום אחד, מקצר את התהליך ומייעל אותו – וכל זה תקף לכל מדינות העולם (למעט; תאילנד)!

רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

למעשה, השירות הדיגיטלי החדש של משרד החקלאות בראשות דר’ שלמה גראזי רופא וטרינר ראשי ליבוא ויצוא בשירותים הווטרינריים במשרד, מחליף את אופן הגשת הבקשה לאישור הטסת בעל חיים, ביבוא אישי, לישראל.

במסגרתו של השירות הדיגיטלי החדש, ניתן להכניס עד שני כלבים או חתולים שמגיעים לישראל עם בעליהם בטיסה, שהוּ עם בעליהם פיזית לפחות 90 יום טרם ההגעה לישראל.

בכפוף לבדיקות ולאישורים הרפואיים הנדרשים לטובת הבטחת בריאות הציבור ובעלי החיים, לרבות; חיסון כלבת ו-ליווי הבעלים.

השירות החדש מאפשר טיפול מקצה לקצה בבקשה לאישור הטסת כלבים וחתולים אישי, וכולל שאלון מקדים באמצעותו ניתן לוודא, כי מבקש הבקשה ובעל החיים עומדים בתנאים הרלוונטיים.

לאחר שהפונה מגיש את הבקשה, זו תיבדק על ידי גורמי המשרד בנתב”ג ותיענה בהתאם. במסגרת השירות החדש, ניתן כעת גם לעדכן את הבקשה או להוסיף מסמכים נוספים בעת הצורך.

המענה לפונים, יינתן אף הוא באמצעות המערכת. השירות החדש, מצטרף ל-שירות הדיגיטלי להטסת כלבים וחתולים לחוץ לארץ, הפועל מזה כשלוש שנים.

כזכור, טרם הטיסה, ולאחר ביצוע הבדיקות הנדרשות במדינת היעד, הווטרינר הפרטי המטפל בבעל החיים, יכול להנפיק דיגיטלית את תעודת הבריאות הנדרשת.

מנהלת תחום תקשורת והסברה באגף בכיר תקשורת, דוברות והסברה של משרד החקלאות ביטחון המזון הגולמי, מסרה הסטודנטית מאי טובלי לאתר ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ כי המהלך הזה, מצטרף למגוון רחב של יוזמות שמוביל משרד החקלאות, להפחתת הבירוקרטיה והנגשת השירותים באופן מקוון לכלל האזרחים. כל הפרטים וההנחיות באתר משרד החקלאות.

אל השירות החדש, הקליקו כאן ✈️.

0
0



Tags

אודות הכותב

משה נעים

עורך אתר כאן ישראל ("כאן נעים") בלי מורא ובלי משוא פנים. עיתונאי מגיל 14. עובד כיום באינטרנט. בן 71, אב לעורך דין אלירן נעים. לר' אביב נעים ול-חלי כהן-נעים, סבא מאושר ל-8 נכדים; כפיר-שלמה, רפאל, דוד, אוריאן, מילה שרה, אריאל, עלמה ו-אביגיל. המוטו; "אילו לחיים הייתה מהדורה שנייה, הייתי מתקן בה את כל השגיאות...".

יום העצמאות תשפ”ה ישראל בת 77

ברכה ליום העצמאות ה-77 למדינת ישראל. עיבוד צילום: שולי סונגו ©
לחץ כאן

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן