
בית משפט השלום בירושלים (כב’ השופט אוהד גורדון) גזר 18 חודשי מאסר בפועל על עופר ארד בגין עבירות מס שביצע בין השנים 2002-2009 בעת שסיפק שירותי הסעות, עסק כנהג מונית והשכיר מוניות לנהגים.
■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו ל’כאן נעים’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.
הנאשם עופר ארד הורשע בעבירות מרמה ואי דיווח לפי פקודת המסים, הן כבעל עסק שסיפק שירותי הסעה והן בהשכרת מוניות לנהגים אחרים.
דוברת מחוז ירושלים של משרד המשפטים עורכת דין אפרת אורן, מסרה, לפורטל כאן נעים, כי; האישומים השונים מציגים הימנעות מדיווח על הכנסות בסכומים משמעותיים של מאות אלפי שקלים, בסכום מצטבר של כ- 3 מיליון ₪.
█ כב’ השופט אוהד גורדון; “בשים לב לענישה הנוהגת, עונש משמעותי של מאסר בפועל הינו בלתי נמנע”
בית המשפט, ציין בהחלטתו, כי; “בחנתי מחד את חומרת העבירות, שהיא משמעותית הן נוכח הימשכות העבירות והן נוכח הסכומים המדוברים. כב’ השופט אוהד גורדון, הוסיף וקבע; “בנוסף נתתי דעתי לעברו הפלילי של הנאשם, הכולל הרשעות מתחומים שונים הגם שלא בעבירות מס. בשים לב לענישה הנוהגת, עונש משמעותי של מאסר בפועל הינו בלתי נמנע”. (עמוד 4).
הנאשם עופר ארד עשה את האמור עד נובמבר 2009, אז נעצר ונחקר על ידי חקירות מס הכנסה – מרכז. את התיק ניהל עורך דין עמיחי מרקס מטעם פרקליטות מחוז ירושלים.
אל גזר דין נגד עופר ארד מיום 24.05.17.
Add Comment