אינטימי אינטרנט חדשות גבר | Man זוגיות חדשות לאישה

OkCupid אפליקציית ההיכרויות תחזיר אותך לדייטינג פנים אל פנים

הקמפיין החדש של אפליקציית ההיכרויות הפופולרית OkCupid, עולה עם קמפיין חוצות וברים בוּל בזמן לחגיגות פתיחתה המחודשת של ישראל ומרגיעה: "אפשר להשתמש בלשון כשמתנשקים" ◄ מנהלת השיווק העולמי ב-OkCupid, הגב' סוניה אובליטי, מסבירה; “אנשים בכל רחבי העולם, מצפים לצאת שוב עם אנשים פנים אל פנים ו'אינטימיות פיזית' עומדת בראש מעייניהם. הפתיחה המחודשת של מדינת ישראל, מאד מרגשת עבורנו, יש כל כך הרבה דברים שאנשים יכולים לעשות שוב - ממשהו פשוט כמו לחלוק אוכל או שתייה ועד נשיקה ונגיעה.
0
0
זוג בדייט מתקדם, מדגמן בקמפיין העולמי של יישומן OkCupid | עיבוד ממחושב: שולי סונגו©
זוג בדייט מתקדם

אפליקציית ההיכרויות ‘OkCupid‘ מצטרפת עם החזרה של הישראלים והישראליות לאחר ‘מגיפת הקורונה | Covid-19’ אל ‘שוּק הדייטינג’ ופגישות הפנים אל פנים, במסע שכנוע לעידוד המגמה. 

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או בטוויטר.

הקמפיין האגרסיבי, בהובלת חברת השיווק והמיתוג Sabio, מתמקד בשילוט חוצות ופנים ובמהלכו מוצב שלט ענק שהשתלט על ‘נתיבי איילון‘ וכרזות פוזרו במאות תאי שירותים ב-פאבים, ברים ו-מועדונים מובילים אשר יזכירו למבקרים להירגע וליהנות מן החופש.

הקמפיין, כולל תזכורות למה שהם יכולים לעשות כעת לאחר שהוּסרו מגבלות המפגשים (קורונה) להשתמש בלשון כשמתנשקים, לחלוק צלחת צ’יפס בדייט הראשון, או לקחת שלוּק מהמשקה של הדייט שלך.

מנהלת השיווק העולמי ב-OkCupid, הגב’ סוניה אובליטי, מסבירה; “אנשים בכל רחבי העולם, מצפים לצאת שוב עם אנשים פנים אל פנים ו’אינטימיות פיזית‘ עומדת בראש מעייניהם.

הפתיחה המחודשת של מדינת ישראל, מאד מרגשת עבורנו, יש כל כך הרבה דברים שאנשים יכולים לעשות שוב – ממשהו פשוט כמו לחלוק אוכל או שתייה ועד נשיקה ונגיעה.

אנחנו שמחים למצות את הרגע ולחגוג אותו עם נכסים יצירתיים שמשדרים פאן והתרגשות”. סיכמה הגב’ אובליטי.

█ אודות OkCupid יישוּמון ההיכרויות

OkCupid, היא לא רק אחת מאפליקציות ההיכרויות המובילות בעולם – אלא גם הפכה לאחת מאפליקציות (יישוּמון) ההיכרויות המובילות בישראל.

יישוּמון OkCupid, המציא את עצמו מחדש מאז הקמתו בשנת 2004 ומאז אחראית על מיליוני חיבורים בין בני אדם של למעלה מ-110 מדינות.

סוניה אובליטי, מנהלת השיווק העולמי ב-OkCupid | עיבוד ממחושב: שולי סונגו©
סוניה אובליטי

ממשרד סוכנות יחסי ציבור דוניצה תקשורת הנחשב כאחד המשרדים הוותיקים בישראל, המתמחה ביחסי ציבור וייעוץ תקשורתי, בעיקר לחברות מוטות טכנולוגיה, נמסר לאתר כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ כי האפליקציה, מציעה תכונות ייחודיות המסייעות למשתמשים למצוא שותפים המתאימים לזוגיות באמת למי שהם ברמה עמוקה יותר.

עם שאלות מפורטות ומעמיקות, “ערימות” (Stacks) נושאיות של התאמות פוטנציאליות וסינונים מפורטים הניתנים להתאמה אישית.

ישראל באמת חוזרת לחיים“, אומר המנהל הקריאטיבי של Sabio מר אלמוג דסה זיל; “אחרי חודשים שהסתפקנו בחוויות הכרויות פחות אידיאליות, רצינו לחגוג את האפשרויות החדשות שנפתחו לדייטים באופן שמתאים למותג של OkCupid“.

כשבאים לבחור בן/בת זוג לדייט, OkCupid היא אפליקציית ההיכרויות היחידה ששואלת עבורך את השאלות הנכונות. האלגוריתם של OkCupid, משתמש בתשובות למגוון רחב של שאלות רקע שמספקים המשתמשים כדי להבין לעומק מה חשוב להם, במה הם מאמינים, מתעניינים ומה ההעדפות שלהם.

החברה היא אחת החלוצות בתחומי ההכלה במגוון רחב של ממדים, דוגמת מגדר, העדפות, גזע ודת. למידע נוסף; OkCupid.

0
0



אודות הכותב

משה נעים

עורך אתר כאן ישראל ("כאן נעים") בלי מורא ובלי משוא פנים. עיתונאי מגיל 14. עובד כיום באינטרנט. בן 71, אב לעורך דין אלירן נעים. לר' אביב נעים ול-חלי כהן-נעים, סבא מאושר ל-8 נכדים; כפיר-שלמה, רפאל, דוד, אוריאן, מילה שרה, אריאל, עלמה ו-אביגיל. המוטו; "אילו לחיים הייתה מהדורה שנייה, הייתי מתקן בה את כל השגיאות...".

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן