השפע והקושי שיהיו שזורים השנה יחדיו יתנו תחושה של פוטנציאל להצלחה אך מלווה בתחושה שהכול מגיע קשה ★ שינוי חשיבה עשוי להועיל לכם מאוד והיכולת להתרומם ולהצליח דווקא מתוך הקשיים.
אסטרולוגיה | תחזית שנתית: בשנת 2011, השפע והקושי שיהיו שזורים יחדיו
האסטרולוגיה, גורסת שקיים קשר בין מצבם של גרמי השמים ובין מעשיהם ותכונותיהם של בני אדם. בעיקר, מנסה האסטרולוגיה לחזות את העתיד לפי מיקומם של הכוכבים בשמים. הכוכבים העיקריים בתחזית האסטרולוגית, הם; השמש, הירח, והכוכבים במערכת השמש, נקודת האופק ונקודת רום השמיים. אסטרולוגיה, האסטרולוגיה, חדרה לרוב תרבויות העולם בצורה זו או אחרת, וניתן לראות ביטויים שלה לאורך כל ההיסטוריה בתרבויות שונות, החישובים הנערכים באסטרולוגיה כרוכים בחשבון אריתמטי וגאומטריה לרוב זוהי אומנות הממזגת חישובים עם תפיסה אינטואיטיבית.
בשנת 2011, הבאה עלינו לטובה, צפויים השפע והקושי להיות משולבים זה בזה, ולכן כל התחלה חדשה, תלווה בקושי, אך תהיה זו למעשה תחילתה של תקופה חדשה וטובה יותר.
השנה מתחילה בנסיגת הכוכב סטורן, המוכר גם בשמו שבתאי, במזל מאזניים, ותמשך עד לחודש יוני 2011. משמעות עובדה זו שמומלץ לחשוב בהיגיון בכל פעם שרוצים להגיע להחלטות. חשוב לא לתת לרגש להשתלט על ההיגיון כיוון שיש סיכוי שהוא יעכב את היכולת לבצע את הדברים בצורה הנכונה.
רצוי גם להתייעץ עם אנשי מקצוע מתאימים וזאת כדי להימנע ממצב של התלבטויות רבות האופייניות למזל. לדוגמא, בין היכולת להיות עצמאי ובין היכולת לשלב את החיים בשותפות עם אדם אחר מהפחד של לא להישאר לבד או להיבלע בתוך האחר.
סטורן, משפיע עכשיו בעיקר על מי שנולד בשליש השני* של המזלות מאזניים, טלה, סרטן, גדי, דגים ושור. מזלות אלו, יעמדו בפני קשיים שונים בנושאים בהם הם צריכים לקחת אחריות וירגישו כי הם עוברים כור היתוך בנוגע לשינויים המתבקשים. רק בגמר הנסיגה ביוני 2011, יוכלו מזלות אלו לנשום לרווחה ולהגיד לעצמם שהנה אכן חוללו שינויים משמעותיים בחייהם.
בשנת 2011, ייכנס גם כוכב השפע יופיטר, המוכר בשמו צדק, למזל טלה וישהה בו כחצי שנה עד לחודש יוני 2011. בדרך כלל מבקר הכוכב יופיטר כשנה בכל מזל כולל נסיגה, אך בגלל העובדה שהטלה מטבעו מהיר ונחפז לכבוש את היעד, כך מתאפיין גם ביקורו של יופיטר במזל טלה – מהיר ואפילו מהיר מדי.
בכל מקרה, המזלות שייהנו מתקופה של שפע והתחדשות יהיו המזלות הבאים; טלה, אריה, קשת, תאומים ודלי. מזלות אלו, ייהנו מהתחלה חדשה ותחושת שפע. יקבלו הזדמנויות חדשות, שיתנו להם את האפשרות להצליח בתכוניותיהם ולהיות מרוצים מאופן התנהלות הדברים.
ברם, יהיו גם מזלות שהשפע לא יורגש שם באופן חיובי, אלא יעצים דווקא את הקושי ויהיו אלה המזלות מאזניים, סרטן, גדי, שור ודגים.
השפע והקושי שיהיו שזורים השנה יחדיו יתנו תחושה של פוטנציאל להצלחה אך מלווה בתחושה שהכול מגיע קשה. התמודדות זו תחזק את האנשים החזקים, תחשל ותעצים את היכולת שלהם להתמודד עם קשיים.
בכל מקרה, לכולם, שילוב שני כוכבים אלה והשפעתם על המזלות שציינתי עשוי לתת חלון הזדמנות לשינוי ופוטנציאל להצליח. ולמרות שההצלחה לא תגיע בקלות, אלא דרך מאבקים שונים שהחיים יכפו עליכם, יהיו אלה שינויים מבורכים.
שינוי חשיבה, עשוי להועיל לכם מאוד והיכולת להתרומם ולהצליח דווקא מתוך הקשיים היא עובדה שצריכה לתת לכם את הרווחה הנפשית המתבקשת בימים של עשייה מתישה.
בחודש יוני, יעבור כוכב השפע למזל שור וישהה שם עד לסוף השנה, ואז יקבלו הזדמנות להצלחה והתחלות חדשות המזלות הבאים: שור, גדי, בתולה, עקרב, אריה ודלי.
זוהי התקופה בה, ייהנו ממנו מזלות המים והאדמה שציינתי ללא הקשיים שמתלווים אליהם בגלל ביקור הכוכב סטורן, שימשיך להשפיע על מזלות האוויר והמים שציינתי.
המזלות מחולקים לשלושה חלקים;
מי שנולד עד ה-3 בחודש, ייחשב השליש הראשון.
מי שנולד עד ה-13 בחודש, ייחשב השליש השני.
מי שנולד עד סוף החודש, ייחשב השליש השלישי.
בברכת שנה טובה ופורייה.
___________
צילה שיר-אל
* התחזית, הינה כללית לילידי כל המזלות. לתחזית אישית ומפורטת, מומלץ לעשות מפה אסטרולוגית. אם אתם מעוניינים במפה אסטרולוגית, שלחו מייל , ע”י לחיצה כאן;.
הכותבת צילה שיר-אל, משמשת יועצת זוגית ומשפחתית מוסמכת בתחומי: אסטרולוגיה, נומרולוגיה, טארוט לפניות אישיות לגב’ שיר-אל כתבו אל – zila@012.net.il, או בטלפונים: 03-9661812, 052-2248626.
Add Comment