סקר שנערך ע”י חב’ “סיימן” קובע ש-51% מהישראלים אוכלים גבינות איכותיות, גבינות עובש צרפתיות, גבינות שמנת וגבינות כחולות ■ רווקים (58%) אוכלים יותר גבינות צרפתיות לעומת הנשואים.
תושבי אזור השרון הם אכלני הגבינות הצרפתיות הבולטים בישראל
סקר שנערך ע”י חב’ “סיימן” במדגם ארצי מייצג בקרב 500 מרואיינים בנושא הרגלי האכילה והצריכה של גבינות איכותיות צרפתיות ע”י הישראלים, קובע ש-51% מהישראלים אוכלים גבינות איכותיות צרפתיות וזהו גידול של 25% לעומת הרגלי הצריכה של גבינות שכאלו לפני כשנה, כאשר כ-25% אוכלים עד 1 ק”ג גבינות שכאלו בשנה, כ-7% עד 2 ק”ג, כ-7% בין 2-4 ק”ג, כ-4% כ-5 ק”ג וכ-8% בין 5-10 ק”ג בשנה.
בולטת התופעה שבקרב המרואיינים בגילאי 18-44 כ-60% מתוכם אוכלים גבינות צרפתיות לעומת מרואיינים מבוגרים יותר- רק 43%. כמו כן, רווקים בשיעור של (58%) אוכלים יותר גבינות צרפתיות לעומת הנשואים (48%).
תושבי אזור השרון הם אכלני הגבינות הצרפתיות הבולטים בקרב תושבי אזורים אחרים בישראל. 65% מהם ציינו שהם מרבים לאכול גבינות צרפתיות איכותיות.
לשאלה מהי הגבינה הצרפתית המועדפת; 38% ציינו גבינות צהובות, 19% גבינות שמנת, 13% גבינות עובש, 12% גבינות חצי קשות, 7% גבינות כחולות, ו-4% אוכלים את כל סוגי הגבינות ללא העדפה מסוימת.
חברת “סיימן” מציעה לקראת חג שבועות ולאחריו את מגוון הגבינות גורמה הגדול ביותר מצרפת, איטליה, ארה”ב, דרום אמריקה וקפריסין.
Add Comment