צרכנות

רשת חנויות ’לחמי’ מציעה במיוחד לפורים אוזני המן בטעמים מגוונים וגם אוזני המן ללא סוכר

0
0

לחרוצים, שביניכם, כאלה המעדיפים לאפות אוזני המן, בעצמם, מגיש יוסי זוהר, שף קונדיטור ראשי של קונדיטוריית לחמי מתכון ל: אוזני המן במילוי פרג ותפוחי עץ
רשת חנויות ’לחמי’ מציעה במיוחד לפורים אוזני המן בטעמים מגוונים וגם אוזני המן ללא סוכר
קונדיטוריית לחמי, מציעה לחג הפורים, מבחר אוזני המן המיוצרים כדרכה, בסטנדרטים גבוהים במיוחד עם שימוש במוצרים משובחים ואיכותיים ביותר. אוזני המן הפריכים של לחמי מוצעים בארבעה טעמים שונים: פרג, תות, תמרים וחלבה.

lachmi_180_01.jpg

אוזני המן של לחמי נמכרים באריזת המשושה המהודרת השומרת על טריות המוצר לאורך זמן. בהמשך תמצאו גם מתכון להכנת אזני המן.

גם בחג הפורים כמו בשאר ימות השנה ממשיכה לחמי ודואגת לאלו בינינו שמקפידים על תזונה נטולת סוכר.

לכבוד הפורים מציעה קונדיטוריית לחמי אזני המן ללא סוכר בשני טעמים: פרג ושקדים. בצק אזני המן, אלו פריך ואיכותי ומשלב טעם איכותי עם שמירה על העקרונות הדיאבטיים.

את אוזני המן של לחמי ניתן להשיג ברשתות השיווק המובילות וברשת החנויות העצמאית של לחמי בתל אביב, נהריה, כפר סבא, ירושלים, רעננה ורמת השרון.

מחיר אריזת אוזני המן במשקל 350 גרם, נקבע על פי המילוי ונע בין 18.90 ₪ ל-21.90 ₪.

לחרוצים, שביניכם, כאלה המעדיפים לאפות אוזני המן, בעצמם, מגיש יוסי זוהר, שף קונדיטור ראשי של ’קונדיטוריית לחמי’ מתכון ל:

אוזני המן במילוי פרג ותפוחי עץ

המצרכים:

חמאה – 600 גרם.
סוכר – 385 גרם.
תמצית וניל – פקק.
ביצים – 2 יחידות.
אבקת אפיה – 10 גרם.
מלח – קורט.
קמח – 900 גרם.

חומרים למילוי:

150 סמ”ק מים
210 גרם סוכר
60 חמאה
300 פרג טחון
1 תפוח גרנד

אופן ההכנה המילוי

• הרתיחו את המים הסוכר והחמאה.

• כאשר המים רותחים הוסיפו את הפרג הטחון והביאו לרתיחה שנייה.

• הורידו את הסיר מהאש ותנו לו להתקרר. (במידה והפרג יוצא נוזלי מדי, ניתן להוסיף פירורי עוגה).

• כאשר הסיר התקרר חתכו את תפוח העץ לקוביות קטנות והוסיפו למילוי.

• יש לשמור את המילוי במקרר עד לשימוש.

• • • ניתן לגוון עם מילוי תמרים, שקדים, ריבה ועוד.

אופן הכנת הבצק:

• הכניסו למעבד מזון את החמאה והסוכר וערבבו עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.

• הוסיפו את הביצים תוך כדי ערבוב במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים.

• בשלב זה הוסיפו את הקמח, אבקת האפייה, תמצית הוניל, המלח וקוקוס וערבבו במהירות איטית עד לספיגתו המוחלטת של הקמח ולקבלת בצק אחיד.

• אפשרו לבצק לנוח כ-שעתיים.

• לאחר שעתיים, רדדו את הבצק באמצעות מערוך על משטח מקומח לעובי של כ-חצי ס”מ.

• קחו כוס בקוטר של 5-6 ס”מ ונעצו אותה בבצק על מנת לקבל צורה עגולה.

• במרכז העיגול הניחו כפית מן המילוי אותו הכינותם מראש וקפלו את העיגול הבצק לצורת אוזן המן.

• סדרו את האוזניים על תבנית האפייה (מומלץ עם נייר אפיה) ומרחו עליהם מעט ביצה. (יש להקפיד על רווח בין האוזניים מכוון שהן מתפשטות בתנור).

• את האוזניים יש לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 12 עד 16 דקות, עד לקבלת צבע זהוב.

• בתום האפייה, יש לקרר את העוגיות לטמפרטורת החדר.

• כשהן קרות לגמרי מומלץ לבזוק אבקת סוכר מעליהן ולהעבירן לקופסה סגורה.

זמן ההכנה: כ- 30-40 דקות (ללא שעתיים של “מנוחת” הבצק).

דרגת קושי: קלה.

הכמות המתקבלת: כ-180 אוזני המן בגודל קטן של 15 גרם לאוזן המן.

__________

קונדיטוריה לחמי הוקמה בשנת 1981 על ידי מרים ורטהימר ז”ל וגבי זוהר יבל”א, בקונדיטוריית לחמי נאפים 200 סוגים שונים של מאפים שנמכרים בכ- 1000 נקודות מכירה.

* הכתבה הובאה באדיבות אתר “רינונים”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן