שר התיירות בני אלון: “אני קורא לאזרחי ישראל לא לשחק לידיהם של הטרוריסטים ולא לבטל הזמנות. הציבור יוכל ליהנות במהלך החג משורה ארוכה של אירועים מושקעים ברחבי ישראל”.
“אני קורא לציבור בישראל לפקוד בחג הסוכות את אתרי התיירות, הפסטיבלים, הירידים, בתי המלון וההארחה ואתרי האירוח הכפרי ברחבי הארץ ולא לבטל הזמנות”. כך אמר בסוף השבוע, שר התיירות, בני אלון, בהתייחסו למצב בצפון הארץ.
elon_beni_100_01.jpg
שר התיירות מוסיף ואומר, כי “אני קורא לאזרחי ישראל לא לשחק לידיהם של הטרוריסטים ולא לבטל הזמנות. הציבור יוכל ליהנות במהלך החג משורה ארוכה של אירועים מושקעים ברחבי ישראל”.
מבדיקת לשכות התיירות בצפון הארץ עולה כי בניגוד לפרסומים, כמעט ולא נרשמו ביטולים של הזמנות לחג הסוכות. גורמי התיירות באיזור הצפון מסרו, כי שיעור הביטולים לחג הראשון הוא אפסי ולחג השני אין כלל ביטולים.
משרד התיירות מעורב עם גורמים נוספים בשורה ארוכה של אירועים בחג הסוכות. בין האירועים הרבים: קונצרט חזנות חגיגי לכבוד חנוכת גן לאומי עמק צורים בירושלים – בחסות משרד התיירות; עיריית ירושלים והחברה לפיתוח מזרח ירושלים; רודיאו בגולן בשיתוף עמותת התיירות בגולן; פסטיבל למוסיקה ווקאלית באבו גוש; צלילים במערות בית גוברין; פסטיבל התמר בים המלח ועוד.
במהלך חג הסוכות יקים משרד התיירות בסמוך לכותל המערבי (מרכז דוידסון) סוכה ממוחשבת לשרות התיירים. שר התיירות בני אלון, ייפגש במהלך החג גם עם משלחת גדולה של כ- 3000 נוצרים אוהדי ישראל שהגיעו לארץ כדי להשתתף בארועי השגרירות הנוצרית.
Add Comment