430_zarhanot_01.jpg
430_id=1352_01.jpg
בונז’ור, בתוך בצק עלים-שמרים – חתיכות פירות יבשים: תאנה, משמש וצימוקים. המשקל לק”ג 25 ש”ח.
יש גם מאפנס תפוחי עץ, תפוחיות ועוד.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובסניפי “בונז’ור” מאפה קפהי
פלטות תפוחי עץ במחיר של 47 ש”ח לק”ג.
לט”ו בשבט – ’קוקטייל אמרטו שוקו’
יקבי ברקן ממליצים על קוקטייל קל להכנה וטעים לצד פירות יבשים – לט’ו בשבט – ’קוקטייל אמרטו שוקו’ הקוקטייל בהפקת דורין קופיט – יועץ האלכוהול של יקבי ברקן ומנכ”ל בית-הספר לברמנים –’בר מאסטר’.
החומרים להכנת מנת קוקטייל אחת:
30 מיליליטר (חצי כוס טקילה) של ליקר אמרטו של ברקן
30 מיליליטר ליקר קקאו חום
30 מיליליטר סירופ שוקולד
2 כדורי גלידת וניל
אופן ההכנה:
מערבלים את כל המרכיבים עם 5 קוביות קרח מרוסק בבלנדר חשמלי ומוזגים לכוס קוקטייל. מקשטים בסירופ שוקולד את דפנות הכוס ומגישים.
על ליקר אמרטו של ברקן – ליקר אמרטו שטוק של ברקן, עשוי ממיצוי שקדים הנעשה בתהליך טבעי (על פי נוסחה של חברת שטוק איטליה) ולכן שומר על הארומה המיוחדת והטעם הטבעי הנפלא של שקדים בפה.
בחג ט”ו בשבט, נפלא להגיש את הליקר אמרטו או קוקטיילים המורכבים ממנו, לצד פירות יבשים או כתוספת לעוגות המבוססות על פירות יבשים.
ליקר אמרטו כ-20 ₪. תכולת כל בקבוק – 750 מ”ל. ניתן להשיג את הליקר אמרטו, בכל רשתות השיווק, חנויות היין המובחרות והמעדניות.
Add Comment