מכבי נתניה

מכבי נתניה: אמיר שלח ישמש עוזר מאמן נתניה

0
0

בלם העבר של נבחרת ישראל, מכבי ת”א ונתניה עד לפרישתו ישמש העונה עוזרו של המאמן ראובן עטר ■ שלח עצמו אמר: “אני מאוד מקווה שביחד כולנו נצליח, אבל את זה נראה רק בסוף מאי” ■ עטר ושלח נפגשו באחרונה כשעטר היה מאמן נתניה ושלח שיחק בקבוצה
מכבי נתניה: אמיר שלח ישמש עוזר מאמן נתניה
מכבי נתניה: אמיר שלח ישמש עוזר מאמן נתניה

אמיר שלח ישמש עוזר לראובן עטר מאמן מכבי נתניה. שובו של שלח שרשם עשרות הופעות במדי נבחרת ישראל ונחשב לאחד הבלמים הטובים בכדורגל הישראלי בכל הזמנים.

כזכור, ביקש המאמן עטר, כבר בעונה שעברה, כי שלח ימונה לעוזרו אך כל הניסיונות להגיע לא עימו להסכם עלו בתוהו.

שלח, הנערץ בקרב שחקני המועדון וקהל האוהדים מחליף בתפקידו את מרקו בלבול שפוטר יחד עם אלי גוטמן ומאמן הכושר אברי מונצ’ר.

בעקבות הפרסום של המינוי אמר המאמן עטר לפורטל הספורטONE: “כבר בעונה שעברה רציתי את שלח שיעבוד לצדי כעוזר, אולם אז זה לא יצא לפועל בשל בעיות כספיות. מדובר בדמות חיובית בכדורגל הישראלי. שחקן עבר עם ניסיון רב כשחקן בנבחרת ובכלל. מדובר באישיות יוצאת מהכלל ואני מאוד שמח שהוא מצטרף אליי לצוות המקצועי”.

שלח עצמו אמר: “אני מאוד מקווה שביחד כולנו נצליח, אבל את זה נראה רק בסוף מאי”. הפעם האחרונה שנפגשו עטר ושלח היתה כשעטר היה מאמן נתניה ושלח שיחק בקבוצה.

לפני כן, שיתפו השניים פעולה כשחקנים במכבי נתניה עד לפרישתו של עטר בעקבות הפציעה בברך במשחק נגד הפועל כפ”ס.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן