הבצל ישמור על טעם ויהיה מזין כבצל רגיל
מדענים יפניים הודיעו, כי הצליחו להשיג את אחד ההישגים החשובים ביותר בתחום עבודות המטבח ולפתח בצל שלא יגרום לזליגת דמעות בזמן חיתוכו. על כך דיווח “קול ישראל”.
החוקרים של חברה לתעשיות מזון ביפן אמרו, כי גילו אנזים האחראי לפליטת החומר הגורם לדמעות. הם סבורים, כי אם יצליחו להסיר את האנזים הזה מן הבצל בתהליך של הנדסה גנטית יצליחו לפתח בצל נטול דמע.
החוקרים היפנים אף מבטיחים שהאנזים אינו קשור לטעמו של הבצל ולתכונותיו המזינות והבצל העתידי ימשיך להיות טעים ובריא.
הקץ לדמעות במטבח.
עוד על הבצל:
מחקר: שתיית מיץ בצל מונעת התקפי לב
הבצל – שם ירקות רבים בצל
מרק בצל
Add Comment