בריאות | רפואה

חוקרים יפנים פיתחו בצל “אל דמע”

0
0

הבצל ישמור על טעם ויהיה מזין כבצל רגיל
מדענים יפניים הודיעו, כי הצליחו להשיג את אחד ההישגים החשובים ביותר בתחום עבודות המטבח ולפתח בצל שלא יגרום לזליגת דמעות בזמן חיתוכו. על כך דיווח “קול ישראל”.

החוקרים של חברה לתעשיות מזון ביפן אמרו, כי גילו אנזים האחראי לפליטת החומר הגורם לדמעות. הם סבורים, כי אם יצליחו להסיר את האנזים הזה מן הבצל בתהליך של הנדסה גנטית יצליחו לפתח בצל נטול דמע.

החוקרים היפנים אף מבטיחים שהאנזים אינו קשור לטעמו של הבצל ולתכונותיו המזינות והבצל העתידי ימשיך להיות טעים ובריא.

הקץ לדמעות במטבח.

עוד על הבצל:

מחקר: שתיית מיץ בצל מונעת התקפי לב

הבצל – שם ירקות רבים בצל

מרק בצל

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן