0
0
מתוך חוברת חוגגים בריאות של “בריאות כללית”
שוקי עוף בדבש לתקופת החגים
החומרים:
(4 מנות)
8 שוקי עוף ללא עור
2 בצלים פרוסים
4 כפות מים חמים
6 כפות דבש
3 כפות רוטב סויה
4 כפות מיץ לימון
2 שיני שום כתושות
כף שמן קנולה
אופן ההכנה:
מערבבים את הדבש עם מים חמים, רוטב הסויה, מיץ הלימון, השום והשמן. מניחים את שוקי העוף בתבנית, מורחים עליהם את התערובת ומפזרים מעל את פרוסות הבצל.
מחממים תנור לחום בינוני גבוה. יוצקים על העוף את שאר התערובת, מכסים את התבנית בנייר אלומיניום (מנקבים מעט את נייר האלומיניום בעזרת מזלג). אופים בתנור כ-30 דקות.
לגיוון:
אפשר להוסיף לתבנית לפני האפייה רצועות גמבה ועגבניות.
מתוך חוברת חוגגים בריאות של בריאות כללית.
תגובות
0
0