הבעלים של מועדון הכדורגל הנתנייתי יאמר, מתכנן לרכוש תחנת רדיו עבור מכבי נתניה ■ פנה לרדיו קול נתניה 106 FM של המכללה האקדמית בנתניה והציע לתחנה לחבור אליו.
ו… מכאן, האזינו לשידורי דניאל יאמר, מכבי נתניה…
המיליונר דניאל יאמר, הבעלים של מועדון הכדורגל מכבי נתניה, מתכנן לרכוש תחנת רדיו שתשדר תכניות וראיונות עם שחקני הקבוצה באופן קבוע.
בין היתר מתברר, כי המיליונר יאמר, כבר פנה לרדיו קול נתניה 106 FM תחנת הרדיו של מכללת נתניה, והציע לה לחבור אליו. כך נודע לראשונה לכתב הספורט מוטי פשכצקי, של אתר ספורט 5.
עוד נודע במקביל, כי הבעלים גם מחפש שטח בעיר הרצליה על מנת לבנות בניין משרדים ראוי למועדון הנתנייתי.
דבר אחד לא מעורר כל תמיהה פנייתו של יאמר לערוץ תקשורת כמו רדיו. כזכור, בין רדיו “אמצע הדרך” 90FM, קיימת יריבות קשה בין יועצו של המיליונר כתב הספורט לשעבר איציק גניש ומגיש תוכנית הספורט רז זהבי, שאף הובטח מצד גניש, כי תתברר בין כתלי בית המשפט בשל מה שכונה פגיעה בשמה הטוב של האגודה והבעלים ע”י תחנת רדיו “אמצע הדרך”.
רז זהבי: דניאל יאמר קנה אותי…
שלוש שאלות מעוררות תמיהה עולות מן ההדלפה המשונה הזו: ראשית כדאי לעדכן את המיליונר דניאל יאמר, כי תחנת הרדיו של המכללה האקדמית נתניה כפופה ובחסותה של שידורי “קול ישראל” של רשות השידור הינה גוף ציבורי ולא פרטי.
השאלה השניה, למה? למה, על מר יאמר לרכוש את תחנת הרדיו בממון כה רב, הינה לך עיצה הפעם בחינם (!) צלצל לשדר תוכנית הספורט של “רדיו אמצע הדרך” ה”ה רז זהבי, שמעולם לא סירב להעלאה בתנאיו הכלכליים וקנה אותו. זה יעיל יותר ופשוט יותר.
השאלה השלישית למה לא לבנות את מועדון מכבי נתניה אם כבר לא בעיר הרצליה אלא בערים מינכן או בברלין שבגרמניה, זה גם יכול להסתדר נהדר עם ועל פי כוונות מכבי נתניה להעפיל למשחקי אירופה כבר העונה…