המוצר חריף מאוד ולכן אינו מומלץ למשפחות עם ילדים קטנים!
טריו פלפלת; הפירות משנים צבעם 4 פעמים בעונה
משתלות חישתיל, יצרני צמחי הנוי הגדולים בישראל, השלימו תהליך של פיתוח וגידול של מוצר נוי חדש – “טריו פלפלת”. צמח הפלפלת משמש כצמח קישוט ומאכל. הוא בעל עלים ירוקים כהים ופירות בצורת קונוסים לבנים שמחליפים צבעם בהדרגה לצהוב, כתום ולבסוף לאדום מבריק.
הפלפלת מסדרת טרז’ור מצטיינת בקצב צמיחה מהיר. אופי הצמח קומפקטי – גובהו כ-25 ס”מ והפרי מופיע כבר בשלב מוקדם כשהצמח עוד צעיר. הפירות חריפים מאוד אך מותרים למאכל.
מני שדמי ממשתלות חישתיל מוסר שהמוצר החדש “טריו פלפלת” מיועדת לשימוש כצמח עציץ במרפסת. מומלץ למקם את הכלי בשמש מלאה ולהשקות בתדירות בינונית.
“טריו פלפלת” משווק בקערות רחבות, שיוצרות גושי צבע במקום בו מניחים אותן. הפערים בקצב שינוי הצבע של הפירות יוצרים שילובים מרתקים שיתחלפו מדי מספר ימים. כדאי ורצוי למקם את “טריו פלפלת” בתוך או בסמוך לפינות או עציצי תבלין לצורך העשרת המראה והיצע הטעמים שלהם.
שדמי, מזהיר שבשל החריפות הגדולה של הפירות מומלץ לא לשתול אותם במקומות בהם יש גישה לילדים קטנים שעלולים להכניס אותם לפה.
למשפחות עם ילדים מומלץ לבחור ב”פלפל מדוזה”, שפירותיה מתוקים ולכן אינם מסכנים את הילדים.
Add Comment