הצוות המקצועי החליט יש רופא לקבוצה; דוקטור פוסניק ■ החלוץ רותם שמש החל להתאמן בקבוצה ■ המנג’ר איל ברקוביץ’; סגל הקבוצה עדיין אינו הסופי
מכבי נתניה; האוהדים מבקשים מהצוות המקצועי לעבור משער 1 לשער 5. צילום; מיקאל כהן לק.ה
מכבי נתניה, מינתה הערב (ב’) את דוקטור פוסניק, רופא קופ”ח כללית במקומה של דוקטור מיכל גולדווירט, אשר סיימה את תפקידה בשבוע שעבר. ההחלטה בה לאחר שכשלו הניסיונות של ההנהלה במו”מ להחתמתו של ד”ר מרק רוסנובסקי.
כן מונדיאל לא מונדיאל, במועדון הנתנייתי לא משעמם רגע; הערב גם נודע, כי המאמן אלי גוטמן, החליט לשחרר את דורון מאייגרטן, בנו של סוכן השחקנים הנרי מאייגרטן, שכזכור הוא היה זה שהביא את הבעלים דניאל יאמר.
החלוץ רותם שמש בן ה-23, ששיחק בעונה שעברה בהפועל רמת גן, החל להתאמן במכבי נתניה. הצוות המקצועי, אמור להחליט אם להחתימו רק לאחר הרושם שיותיר במספר אימונים.
הקשר מנור חסן מהפועל פתח תקווה, עדיין במו”מ אך סיכויי החתמתו נמסר, אינם קלושים בשל הפער הכספי בין הצדדים.
היום (שני) בסיום האימון קיים הצוות המקצועי המנג’ר איל ברקוביץ’ והמאמן אלי גוטמן מפגש עם נציגי האוהדים, כאשר אלה האחרונים, שאלו שאלות לגבי גורל איושם של התפקידים מגן שמאלי וחלוץ, להם לדעתם הקבוצה זקוקה בדחיפות.
המנג’ר איל ברקוביץ’, שחש באי נוחות מן המעמד המוזר הזה בעיניו, מסר לאוהדים, כי; “אני מודיע לכם, שלא אענה על אף שאלה מקצועית. אני יכול להגיד לכם שהמאמנים גוטמן ובלבול יחד איתי, עובדים במשך 24 שעות על כך שמכבי נתניה תהיה קבוצה טובה מאוד בעונה הקרובה”.
ברקוביץ’, הוסיף, כי תשבץ הרכב הסגל אינו הסופי ועוד יהיו צירופים של שחקנים בעמדות השונות.
ברקוביץ’ גם לא אהב בלשון המעטה את נוכחות מספר כתבי ספורט מקומיים שנכחו באסיפת ואמר להם: “אני בכלל, לא הייתי מזמין אתכם לפה…”.
הבקשה שנגעה ללב הצוות המקצועי היא בקשתם של האוהדים לעבור משער 1 לשער 5 והצוות הבטיח להם, כי תיקבע להם פגישה עם המנכ”ל קובי בלדב שהוא שיחליט על כך.