430_zarhanot_01.jpg
357_id=875_02.jpg
דן ליאור, מנכ”ל החברה הסקוטית למסחר: “על אף המצב הקשה דאגנו לכמויות מספיקות של שמפניה בתקווה לשנה חדשה טובה יותר, וכבר חלק ניכר מהמלאי נמכר מראש ללקוחות החברה אשר בדרך כלל מבצעים את ההזמנות בחודש האחרון של השנה”.
בימים אלו, בעיצומן של ההכנות לקראת אירועי חגיגות סיום שנת 2002 הפכה השמפניה הצרפתית ואחיותיה לכוכבת הראשית ולמוצר הנדרש בעולם ההנאות והבידור.
צרכני השמפניה העיקריים מתחלקים לשלושה סוגים אליבא דליאור דן: סקטור המסעדות והבארים, הסקטור הפרטי, ובתי המלון המזמינים שמפניות כשרות לאירועי המילניום.
בנוסף ללקוחות הפרטיים קיימת דרישה ממסעדות, בארים וכן, חנויות יין מתמחות.
מנכ”ל ’החברה הסקוטית למסחר’, דן ליאור, יבואנית ומשווקת היינות והמשקאות החריפים המובילה בישראל, שנערכת בימים אלו, לקראת אירועי חגיגות סיום שנת 2002 מסר, כי על אף המצב הקשה במשק, דאגה החברה לייבא כמויות מספיקות של בקבוקי שמפניה, בתקווה לשנה טובה יותר.
עוד הוסיף, כי “חלק ניכר מהמלאי כבר נמכר מראש ללקוחות החברה אשר בדרך כלל מבצעים את ההזמנות בחודש האחרון של השנה, אך השנה הקדימו מהחשש כי אם יזמינו באיחור תתעורר בעיית אספקה בעקבות הנסיבות”.
ליאור, הדגיש, כי לאחרונה, חלה התעוררות גדולה בארץ בנושא השמפניה. “יותר ויותר אנשים מגלים עניין ביין מבעבע, ההגדרה העברית לשמפניה”.
“החברה הסקוטית למסחר” מציעה לרגל אירועי סוף השנה ארבעה סוגי שמפניות ומבחר של יינות מבעבעים:
1. שמפניה שארל היידסיק – 250 ₪ – השמפניה המובחרת ביותר.
2. שמפניה “פיפר היידסיק” במחיר של כ- 210 ₪ ובחצי בקבוק – 110 ₪. בנוסף, פיפר היידסיק כשרה, במחיר של כ- 240 ₪.
3. שמפניה הריטג’ היידסיק – נמכרת במחיר “עממי” יחסית של כ- 180 ₪
4. יין מבעבע יבש “קודורניו” מספרד, בסגנון השמפניה, במחיר של כ- 79 ₪ (ללא אריזת שי), כ-85 ₪ הכוללת אריזת פח מהודרת, באריזת קודורניו עם שתי כוסות – כ-105 ₪.
5. “ורניי” – יין נתזים צרפתי, המיוצר מענבי בלאן דה בלאן, המיוצר בשיטת שארמאט משווק בבקבוק של 750 מ”ל במחיר של 44 ₪, ובקבוק מגנום 1.5 ליטר וחצי במחיר של 88 ₪ באיכות של ברוט ודמיסק.
6. יין נתזים צרפתי ז’אן דורסיין יבש/חצי יבש, הנמכר במחיר שווה לכל נפש כ-23 ₪.
ניתן להשיג בחנויות ובמרכז המכירות החדש של “החברה הסקוטית למסחר ושיווק בע”מ”.
בצילום הכותרת: שמפניה – פיפר היידסייק.
קוקטיילים על בסיס יין: פינפל קולר, פינק פלמינגו, פונץ’, קוקטיילים על בסיס וודקה בטעמים: סינדגט, זעזוע מוח, ג’ורג’יאן סנרייז.
הכתבה הובאה באדיבות רינונים בהגשת העיתונאית רונית קיטאי
Add Comment