כוחות גדולים של משטרת מרחב חוף וסורקים את האזור בחיפוש אחר היורה ומסיעו ■ ילדיו של האיש בני 10 ו-12, שהיו עדים לרצח, סיפרו, כי אחד מרוכבי הטרקטורון ירה לעבר אביהם 3 יריות שפגעו בחזהו.
שני רוכבי טרקטורון, אחד מהם ירה לעברו שלוש יריות שפגעו בחזהו.
רצח; אדם כבן 42, נרצח בחוף שבין טירת הכרמל לעתלית, לעיני שני ילדיו בשעה שבילה עמם בחוף הים צפונית ליישוב עתלית כשנורה על פי עדי ראייה בידי שני רוכבי טרקטורון, אחד מהם ירה לעברו שלוש יריות שפגעו בחזהו. .
הדיווח על אירוע הירי בחוף שבין עתלית לטירת כרמל, התקבל סמוך לשעה 15:30, ניידת טיפול נמרץ של מד”א כרמל הגיעה לזירת הרצח וקבעה את מותו במקום כעבור זמן קצר.
ילדיו של האיש בני 10 ו-12, שהיו עדים לרצח, סיפרו, כי אחד מרוכבי הטרקטורון ירה לעבר אביהם 3 יריות שפגעו בחזהו. רוכבי הטרקטורון על פי עדותם, היו גלויי פנים.
השוטרים, מנסים לקבל עדות גם משני מאחייניו של הנרצח, בני 14, שהיו במקום.
כוחות גדולים של משטרת מרחב חוף נמצאים במקום בשעה זו והם סורקים את האזור בחיפוש אחר היורה ומסיעו. הרקע לאירוע הוא ככל הנראה סכסוך בין עבריינים.










