צרכנות

תשלובת בקר תנובה: גידול של 150% במכירות מוצרי בשר בקר טרי לקראת פסח

0
0

“חג הפסח מגדיל באופן טבעי את הביקוש למוצרי בשר בקר טרי, המהווה בסיס להכנת מנה עיקרית חגיגית לארוחת ליל הסדר וארוחות החג שבעקבותיה”, מסר רמי לוי, סמנכ”ל שיווק וסחר תשלובת בקר תנובה.
תשלובת בקר תנובה: גידול של 150% במכירות מוצרי בשר בקר טרי לקראת פסח
תנובה; ביקוש גבוה במיוחד נרשם למוצרי השירות העצמי; קוביות לקדירה סטייקים ורצועות להקפצה

ביקוש גבוה למוצרי בשר בקר לקראת חג הפסח. תשלובת בקר תנובה, משווקת מותג הבקר הטרי “אדום אדום”, מדווחת על עליה במכירות מוצרי בשר בקר טרי במהלך חודש מרץ עם גידול של 100% במכירות בשבועיים הראשונים של החודש וגידול נוסף של 150% במכירות החברה החל מאמצע חודש מרץ.

הגידול במכירות מתייחס למוצרי בקר תנובה הנמכרים במדפי השירות העצמי, כמו גם לנתחי הבשר הנמכרים בקצביות הרשתות. ביקוש גבוה במיוחד נרשם למוצרי השירות העצמי; קוביות לקדירה סטייקים ורצועות להקפצה וכן לנתחי בשר לטחינה, אנטריקוט וכתף בקר שנמכרו בקצביות הרשתות.

“חג הפסח מגדיל באופן טבעי את הביקוש למוצרי בשר בקר טרי, המהווה בסיס להכנת מנה עיקרית חגיגית לארוחת ליל הסדר וארוחות החג שבעקבותיה”, מסר רמי לוי, סמנכ”ל שיווק וסחר תשלובת בקר תנובה.

לוי, הוסיף; “אנו ב”תשלובת”, נערכים לקראת החג במישורים שונים, החל בהתאמת מלאי המוצרים לביקוש הגובר, דרך תדרוכים מתאימים לקראת החג למנהלי הקצביות והקצבים ברשתות המבוצעים במרכזי ההדרכה של בקר תנובה וכלה בפעילות ישירה מול הצרכנים ברשתות של חלוקת מתכונים ייחודיים לחג, וצילומי הצעות הגשה”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן