מחקירה ראשונית של משטרת התנועה, מתברר, כי הבוקר (שבת); אחת המכוניות מסוג “סקודה” נהוגה בידי צעיר בן 25, מחדרה, נסעה נגד כיוון התנועה ונבדק אף החשד שהנהג ברכב זה היה שיכור (בגילופין).
דרך החוף מחלף קיסריה, הבוקר שבת; זה מה שנותר מן המכונית © כאן נעים
הרוג אחד וחמישה פצועים, בתאונת דרכים שאירעה הבוקר אחרי השעה 05:00, בדרך החוף ממחלף קיסריה לכיוון אור עקיבא צפויים שיבושי תנועה.
דובר מד”א, מסר, כי בתאונת דרכים בין 2 כלי רכב בכביש מס’ 2 קיסריה לכיוון העיר אור עקיבא.
צוותי אמבולנסים של מד”א שחשו למקום, קבעו את מותו של גבר צעיר כבן 20 ופינו למרכז הרפואי הלל יפה בחדרה פצועה אחת בינוני עד קשה ועוד 4 פצועות באורח קל.
חמש הצעירות שנפצעו שבו מבילוי במועדון “לכת” שבכפר ויתקין בחזרה בכביש החוף לכיוון צפון.
לפתע ליד מחלף קיסריה – לכיוון אור עקיבא הגיחה מולם מכונית מסוג “סקודה” נהוגה בידי צעיר בן 25, מחדרה, במהירות שלא אפשרה לנהגת שניסתה להסיט את רכבה להתחמק מן ההתנגשות החזיתית.
אל המקום הוזעקו מיד אנשי מד”א על ידי נהגים שהיו עדים לתאונה. צוות מד”א שרון ניסה לבצע בצעיר פעולות החייאה בעודו לכוד בתוך המכונית אך ללא הצלחה ותוך זמן קצר נקבע מותו במקום.
בקרב חמשת הנוסעות במכונית השנייה נמצאה פצועה קשה במושב האחורי, וארבע צעירות נוספות שנפצעו באורח קל. הפצועה במצב קשה הורדמה והונשמה ע”י צוות מד”א עד להבאתה לבית החולים הלל יפה.
מחקירה ראשונית של משטרת התנועה, מתברר, כי אחת המכוניות נסעה נגד כיוון התנועה ונבדק אף החשד שהנהג ברכב זה היה שיכור (בגילופין).
Add Comment