Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

פרץ מנתניה עמד בפרץ ונצרת עילית בתחתית

0
0

במסגרת המחזור ה-24 של ליגת העל, גברה מכבי נתניה, במשחק חוץ קשה על הפועל נצרת-עילית שנקלעה למאבקי התחתית

שוער פרץ; יכולת מרשימה בין הקורות מגורמי הניצחון

על רקע כל הבעיות האופפות את מועדון הכדורגל של מכבי נתניה בכל הקשור למכירתה של הקבוצה למשקיעים זרים, הצליחו חניכיו של ראובן עטר להתעלם מכך להציג יכולת טובה בנצרת בפרט במחצית הראשונה ושער שכבשו בדקה ה-19, הספיק עד לסיום, לנצחון קטן של 0:1, אך גדול ועם טעם נהדר.

צריך לזכור, כי חניכיו של מוטי איוניר, ניצחו רק פעם אחת בעשרת המחזורים האחרונים והם ביססו את מעמדם כקבוצת תחתית – רק 4 נקודות מהקו האדום, ערב המיפגש בין השתיים, בו מוקמה מכבי נתניה, במקום ה-6, עם טווח בטחון של 8 נקודות מהקו האדום.

בדקה ה-2; בעט המקומי שחר סימנטוב, כדור מצוין אך השוער אבי פרץ הדף לא פחות מצוין.

גוווווווווול!!!! בדקה ה-18; הצליחה מכבי נתניה לעלות ליתרון, מפתיע, כאשר טל בנין בעט אל תוך הרחבה, בצורה לא מוצלחת מהאוויר, ללא כותבת אך בסופו של דבר הכדור נעצר ברגלו אובדו אוקוצ’ה, שהיה עם גבו בכיוון השער, הסתובב ובעט במדויק פנימה. 0:1 למכבי נתניה.

בדקה ה-13;, היה זה תורו של אלן מסודי לחשוף את היכולת העליונה של מכבי נתניה במחצית זו על פני יריבתה כשקירקס את חיים בנון בתוך הרחבה של נצרת-עילית אך התוצאה בסופו של דבר הייתה בעיטה בכדור שרק “טס” ליד הקורה.

בדקה ה-30; נאלץ המאמן מוטי איווניר לבצע חילוף ראשון כששילב את יוחאי אהרוני במקומו של איתי שכטר שנפצע.

בדקה ה-35;, המשיכה מכבי נתניה בטקטיקת המתפרצות מסודי, שהחל לחזור לכושרו ולעצמו, פרץ לכיוון טבור הרחבה, שלח את הכדור לעבר אוקוצ’ה שהשתהה יתר על המידה כשמסר ללא צורך לעמיתו פפי קימוטו ובכך ניטרל את העוקץ של ההתקפה מול ההגנה המקומית שנערכה היטב להרחיק את הסכנה.

עד לשריקת המחצית הראשונה המשיכה מכבי נתניה בלחצה, על השער של אושרי לוי, כשחלוציה חודרים בקלות לרחבה גם אם לא תירגמו זאת לשפת השערים. ממש סמוך לשריקה למחצית ספג טל בנין מכה מרגלו של יוחאי אהרוני ונאלץ לרדת לספסל.

מחצית שניה;

המקומיים (נצרת-עילית) פתחו את המחצית השניה בשאפתנות ובלחץ על שערו של אבי פרץ.

בדקה 51; ניסתה נצרת עילית באמצעותו של פולופ להשוות את התוצאה כשהוא נגח מחמישה מטרים ושוב יכולת וירטואזית של השוער פרץ העירני היה במקום כדי לקלוט הכדור בידיו ולהביא להצלת השער מהבקעה.

בדקה 55; ניסה כוחו המקומי זולטאן פולופ להיות ה”מבשל” כששלח את שחר סימנטוב, שממרחק של קו תיבת ה-16 מטרים, בעט חלשות לעבר הפינה ושוב פרץ, היה במקום כדי להדוף לכדור קרן.

בדקה 57; ביצעה מכבי נתניה, חילוף מתבקש כשגיא טוביאק נכנס במקום מבקיע השער אוקוצ’ה, שנחלש.

בדקה 59; ביצעה נצרת עילית בעיטה של כדור קרן שמקום שיוגבה שנעט באופן שטוח, הכדור חלף על פני כל שחקני ההגנה של נתניה ועליו הסתער יוחאי אהרוני שבעט כטירון משני מטרים, רק לא לרשת.

בדקה ה-75; הגביה המקומי הפעיל והנמרץ סימנטוב כדור חופשי אך שחקן הגנה נתנייתי, הרחיק את הסכנה.

בדקה ה-83; ניסה כוחו אורן זיתוני ממרחק של כ-20 מטרים, אבל אבי פרץ התעופף והדף לכדור קרן נוסף.

בדקה ה-85; ניתנה ההזדמנות של נתניה להגדיל את התוצאה כשפפי קימוטו זכה לכדור מדויק מגיא טוביאק אולם פפי הפתיע כשהתרגש מול השוער לוי, כשחקן שזה עתה עלה מקבוצת הנוער.

במכבי נתניה, שיחקו; אבי פרץ, עופר טלקר, אסף בן-מוחא, גולן חרמון, טל בנין, אסי וסיהון, ישראל זביטי, אמיר טגה, אלן מסודי, פפי קימוטי, אוקוצ’ה.

בהפועל נצרת-עילית, שיחקו; אושרי לוי, אבישי ז’אנו, אורן זיתוני, אלירן אלקיים, דודי פדלון, חיים בנון, שחר סימנטוב, איגור ינשבסקי, מיסלאב קרוגלן, איתי שכטר, זולטאן פולופ.

שפט: אסף קינן, האיצטדיון בנצרת עילית.

soccer reaction_t180k-n_01.jpg

ruven atar_100k-n_27.11.04_01.jpg

ראובן עטר, מאמן קבוצת מכבי נתניה, אמר ל’שבת של כדורגל’: “כל הקרדיט מגיע לשחקנים. מחצית שנייה היינו אמנם פחות טובים ולא ייצרנו מצבים, אבל נלחמנו ושמרנו על המבנה במשחק. טל בנין, לא יחמיץ הזדמנות להיות עם הקבוצה. המטרה שלנו מעתה היא להגיע למקום החמישי, אחרי זה נחשוב קדימה. אני שמח שלמעשה יצאנו מהמאבקים בתחתית”.

מוטי איווניר, מאמן נצרת-עילית; “אני לא חושב שהשחקנים לא נלחמו. הקבוצה לא הייתה שווה הפסד היום, כי הגענו להרבה מצבים ורק אבי פרץ מנע מאיתנו להבקיע.

מאמן מוטי איווניר

אני לא משתמש בתירוצים, אבל חסרו לנו שבעה שחקני הרכב.

כשאתה משחק עם המחליפים של המחליפים זה קשה.

חשוב ששחקנים ימשיכו לרצות ולנסות. הכי קל זה להרים ידיים, אבל השחקנים צריכים להאמין עד לסוף העונה.

כל המשחקים הם קשים, כי כל קבוצה נלחמת על משהו. צריך לנשוך שפתיים אחרי ההפסד ולעשות הכל כדי להישאר בליגה”.

תגובות
0
0



Exit mobile version