Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

תערוכת פסלים בגן במשתלות וונדי בעין ורד ובאשדוד

0
0

סוף שבוע, 24-25 במרץ. הכניסה חופשית! לפי תורת הפנג שואי הסינית גם בעלי חיים מסמלים תכונות ומשתלבים בתוך מערך ההרמוניה ועוזרים לחזק אזורים מסוימים בבית או בגינה.

הכנסת הפסלים לגן יכולה לזרום עם סיפורו של הגן

לקראת האביב יוזמת משתלת וונדי תערוכה של פסלים משולבים בגני ההדגמה היחודיים שבמשתלות בעין ורד בשרון וב”עד הלום” ליד אשדוד. הפסלים יוצרו על ידי אמנים מקצועיים או חובבים והם ישולבו באווירה מיוחדת וטבעית בין צמחים ובריכות מים לקול ציוץ הציפורים.

שילוב פסלים בגן הוא חיבור מופלא של אומנויות, אומרת איריס גלזמן ממשתלות וונדי. הגן כשלעצמו טומן בחובו שילוב של צבעים, צורות, עיצובים וסיפורים שונים ומגוונים. חיבור בין שימושיות יומיומית בצרוף עם אסטטיקה וטעם אישי תוך חיבור לסגנון כזה או אחר.

הכנסת הפסלים לגן יכולה לזרום עם סיפורו של הגן, להדגיש בו קווים מסוימים או ליצור ניגוד מעניין.

הפסלים הם מכל קו וסגנון, כולל דמויות של אנשים, בעלי חיים, פסלים מופשטים ועוד. גם ריהוט בגן יכול להיות קישוט פיסולי, רהיטים מעוצבים מגזעי עצים מיוחדים או מפוסלים בחומרים שונים.

שילוב פסלים בגן הוא חיבור מופלא של אומנויות

שתילה בגן, יכולה להיות משולבת עם כדים בצורות שונות וצבעים או כדים מצוירים שיפים גם לדקורציה ללא שתילה בתוכם. ניתן לבנות את הגן בקו אחד מסוים או לערב מספר סגנונות וחומרים – הכל בכמות הנכונה ובעיצוב הנכון.

לפי תורת הפנג שואי הסינית גם בעלי חיים מסמלים תכונות ומשתלבים בתוך מערך ההרמוניה ועוזרים לחזק אזורים מסוימים בבית או בגינה.

אפשר כמובן להשתמש בבעל חיים אמיתי אך ברוב המקרים גם פסלים של אותם בעלי חיים יכולים להוות תחליף הולם לאותו אזור, זאת היות וישנם בעלי חיים שאולי לא כל כך נוכל או נרצה לגדל בגינה…

צפרדע, למשל; מבשרת שפע ופוריות, התחברות לכוחות יצירתיים ורגישות.
צב; תומך בביטחון, אמהות ואריכות חיים.
כלב; נאמנות והגנה, חתול; עצמאות, פקחות וגם יכולת ריפוי.
יונה; אהבה ובית בטוח ועוד.

שתי התערוכות תהיינה פתוחות במקביל בעין ורד, באזורנו וב”עד הלום” ליד אשדוד, ביום שישי, 24 במרץ, בשעות 8:00-15:00 וביום שבת, 25 במרץ, בשעות 10:00-17:00. הכניסה חופשית.

תגובות
0
0



Exit mobile version