הבעלים של מכבי נתניה, הודיע: המשקיע דניאל יאמר, מוכן לתת שני מיליון דולר!!!
אלון; קיימים מספר מועמדים נוספים לרכוש את הקבוצה
אשר אלון, הבעלים של מכבי נתניה, אמר היום מסיבת עיתונאים, כי; אם המשקיע דניאל יאמר ייתן לי מליון דולר, אני בחוץ.
לאשר אלון, המחזיק ב-50 אחוזים ממניות מכבי נתניה, נמאס הפעם סופית. בניגוד לפרסומים, כי הוא אינו רוצה למכור את הקבוצה. הפעם, לדבריו; “גם אם המשקיע הגרמני דניאל יאמר, ירכוש את מכבי נתניה ובין אם לאו הוא עם מכבי נתניה גמר סופית. בעונה הבאה לא אהיה כאן יותר”. הבטיח.
בינתיים, גילה אלון, כי; “המשקיע-רוכש דניאל יאמר, העלה את ההצעה שלו מסכום של 1 מיליון וחצי דולר, ל-2 מיליון דולר. אני מוכן לקבל את החלק שלי, 1 מיליון דולר, בשני תשלומים. חצי מיליון באופן מיידי וחצי מיליון בעוד חצי שנה…”
רוכש? יאמר; החוב של נתניה גדל מיום ליום
אלון, הסביר, בין היתר, כי הוא; “מעריך ומוקיר את שותפיו דבלה לנד ומאיר אוזן, אני גם מבין את האולטימאטום שהציבו, שותפי אמר והוסיף אלון; “נקעה נפשם מהעניין של מכבי נתניה מזמן, מדובר בשנים שהם אנשים נהדרים אחד אחד, שפשוט תרמו כל מה שיכלו למכבי נתניה לפי יכולתם.
לאור האמונה גם בחושים החדים של ראש העירייה הגב’ מרים פיירברג, שמאמינה שהמשקיע יאמר, באמת יצעיד את מכבי נתניה לצמרת ויחזיר עטרה ליושנה – החלטתי למכור את כל מניותיי, את הכול בסך של מליון דולר, לרוכש יאמר, בתנאי שייכנס לנעלי וישחרר אותי מכל ההתחייבויות, אני מצידי לעזוב את הקבוצה מיד”….
אלון, גילה בסיום, כי מלבד יאמר, קיימים מספר מועמדים נוספים לרכוש את הקבוצה וכי הוא בטוח; “ששאף גורם לא יפריע להעברת הכספים מהעירייה למחיקת חובות הקבוצה הנעמדים בסך 12 מיליון דולר”.