רקח אותם בביתו באמצעות מכשיר לאטימת בקבוקים אותו לווה מאדם אשר הייתה לו בעבר חברת תרופות ורישיונו נשלל בשל עבירות דומות. הווטרינר שהודה ושותפו נעצרו במיוחס לו
בין התרופות המזוייפות שנתפסו ע”י יחידת הפיצו”ח (צילום: משרד החקלאות)
בפשיטה שערכו היום (ראשון) חוקרי יחידת הפיצו”ח (פיקוח צומח וחי) של משרד החקלאות והשירותים הווטרינרים על ביתו של רופא וטרינר פרטי, תושב בית יצחק, נמצאו מעבדה, חומרי גלם לרקיחת תרופות ווטרינריות, קבלות ומסמכים שונים, שלא כחוק.
מחקירה ראשונית עולה על פי המשטרה, עולה, כי הווטרינר, ייצר ומכר את התרופות המזויפות והישנות במשך כשנה למגדלי בקר, שתוקפן פג עוד בשנת 1976.
חוקרי יחידת הפיצו”ח (פיקוח צומח וחי) של משרד החקלאות והשירותים הווטרינרים, גילו את המעבדה והמחסן החומרים שהוסתרו מאחורי 4 דלתות על מנת להקשות על חשיפתם.
בחקירתו הודה הרופא שנעצר ונחקר על ידי המשטרה. כי אכן רכש חומרי גלם לתרופות ורקח אותם בביתו באמצעות מכשיר לאטימת בקבוקים אותו לווה מאדם אשר הייתה לו בעבר חברת תרופות ורישיונו נשלל בשל עבירות דומות.
למרות השלילה, לא נרתע שותפו האיש והמשיך, למעשה, לספק לרופא את מכונת האיטום ואת חומרי הגלם לרקיחת התרופות בניגוד לחוק. גם הוא נעצר לחקירה.