Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

האם נתניה צריכה להמשיך להשתתף ב”בלוף”?

0
0

חבר מועצת העיר, אדיר בנימיני, הגיש שאילתה בנוגע להמשך השתתפותה של העיר נתניה בתחרות “כוכבי היופי” של המועצה לישראל יפה.

בנימיני; להשקיע את הכסף של העירייה לצרכים אחרים?

אדיר בנימיני חבר מועצת העיר נתניה, הגיש שאילתא לעו”ד יורם זנו, יו”ר מועצת עיריית נתניה לקראת ישיבת מועצת העיר הקרובה ה-44 במספר, ובה הוא שואל האם נתניה צריכה העירייה להמשיך להשתתף ב”בלוף, הקרוי “תחרות כוכבי יופי מטעם המועצה לישראל יפה” בעקבות ידע אישי ומתוך תחקיר שביצע המקומון “זמן נתניה”?

לדבריו, של חבר המועצה בנימיני, לאחרונה, זכתה העיר נתניה בתואר “חמישה כוכבי יופי” מטעם המועצה לישראל יפה; יחד עם עירנו האהובה – הוא כותב – זכו בחמישה כוכבי יופי גם הערים; אופקים, אור-יהודה, אשקלון, באר שבע, בית שמש, בית שאן, בית”ר עילית, יבנה, עפולה, דימונה, נשר, נתיבות, קריית אתא, ערד וקריית אונו.

מכתבה שהתפרסמה בעיתון “זמן נתניה” (מרשת “זמן-מעריב”) ב-06/01/06, ע”י כתב הרשת שי לוטם, עולה תמונה עגומה מאוד, שלא לומר פתטית, בכל הנוגע לתחרות הזאת שנתניה משום מה נוהגת להשתתף בה באדיקות כל שנה.

בכתבה נכתב, כי ל”מעשה מדובר במשחק מכור שבו כולם מנצחים… (ו)העירייה מתגאה בפארסה הזו ועוד מפרסמת אותה בראש חוצות בסכומים של כמעט 7000 ₪”.

זאת ועוד; כותב ומצטט חה”מ בנימיני; “שופט בכיר לשעבר בתחרות מצוטט בעיתון ומציין, כי; “כל התחרות הזו היא רמאות אחת גדולה והבלוף הכי גדול שיש… זו מחלבה של כסף לטובת המועצה. ראשי הערים עושים מהזכיות הון פוליטי וככה כולם מרווחים. חוץ מהציבור שמשלם על הבלוף הזה ובסוף גם אוכל אותו”.

המועצה לישראל יפה; מחלבה של כסף

בכיר לשעבר, באחת הרשויות בשרון, הוסיף על כך ואמר, כי; “מדובר על תואר שאין מאחוריו דבר ומביא רק להוצאות מצד הרשות, מכספי התושבים כמובן”.

לטענתו של בנימיני, מפתיעה לא מעט תגובתו המצוטטת בכתבה של ויצמן משיח מנהל התחרות במועצה לישראל יפה, המודה בגילוי לב, כי; “מבחינתנו כל מי שמשתתף זוכה, כי ככה מתחילים לייפות ולשפר”.

לאור האמור לעיל, מבקש בנימיני בשאילתא שהגיש לברר מספר סוגיות הנוגעות להשתתפות העיר נתניה בתחרות זו בעתיד לבוא;

האם ראש העירייה סבורה שמבחינת יופייה המדהים של העיר, ראוי שנתניה תהיה באותה קטגוריה עם כל הערים האחרות שזכו גם הן ב-5 כוכבי יופי?

מה הטעם להמשיך ולהשתתף בתחרות בה “כל אחד זוכה”?

האם לא ניתן להשקיע את המשאבים הכספיים של עיריית נתניה לטובת צרכים אחרים, ראויים יותר, מאשר עבור תשלום דמי השתתפות ופרסום של תחרות פרסים בה כולם זוכים?

תגובות
0
0



Exit mobile version