כך ייעשה לנער שהמלך רגב הוד חפץ ביקרו; הנתנייתי שנפגע קשה בפיגוע הגשים חלום הוא זכה לביקור “ממלכתי” בביה”ח הלל יפה של הזמר רגב הוד האחראי ללהיטים “הינשאי לי” ו”אני לא מלך…”
הזמר רגב הוד והנער דורון רעני
4 ימים היה הנער דורון רעני בן 16, מנתניה, שנפגע באורח הקשה ביותר, בפיגוע הקשה בקניון השרון, מחוסר הכרה. כשהתעורר החל לבכות. דודתו עפרה שאלה אותו מה הסיבה בוכה ומה ייעשה לו טוב? דורון, השיב לה; אני רוצה לראות את רגב הוד, הזמר אותו הוא מעריץ…
גלוריה אמו של הנער דורון הייתה באותם ימים מאז הפיגוע אף היא מאושפזת אלא שהיא הובאה לבית החולים “לניאדו”, בעיר נתניה ובנה דורון (16) מאושפז בבית החולים “הלל יפה” בעיר חדרה.
השניים, היו במרחק של יותר מארבעה מטרים מן המחבל ולדברי רעני, המאבטח הוא שהציל בגופו את חיי אימו ושלו. דורון, יצא מהמחלקה לטיפול נמרץ אחרי ארבעה ימים ארוכים של ניתוחים, לאחר שאובחנו אצלו פגיעות בכבד ובריאות והוא סובל משברים ומפציעות קשות ברגלו.
אמו אושפזה אף היא במצב קשה בבית החולים “לניאדו” והיא סובלת מפציעות רבות.
הדודה עפרה, שרצה מבית חולים לבית חולים ומסייעת לנער, לא התייאשה, גם לא חששה והתקשרה אל אלון צדוק, האמרגן ומנהלו האישי של הזמר רגב שמיד נעתר לבקשה, סיפר לכתבנו, כי; “שמחתי מאד לסייע להעלאת מצב הרוח של הילד, אבל החלטתי בההתייעצות עם הדודה שלא עם הזמר להגיע למיטת חוליו של הנער בביה”ח כשהוא עדיין פצוע טרי. אחרי כחודש התקשרו אלי והודיעו, כי עתה ניתן לבקרו…”.
הזמר הנערץ רגב הוד ומנהלו אלון צדוק הגיעו מהעיר רחובות עד העיר חדרה לבית החולים הלל יפה שם המתין בקוצר רוח הנער דורון רעני לזמר האהוב.
השמועה על דבר בואו של הזמר עשתה לה כנפיים ונוצרה המולה גדולה של כל הילדים בביה”ח. למחלקה הכירורגית בביה”ח הילל יפה, הגיע הזמר האהוב עליו רגב הוד לחזק את ידו של דורון ולאחר חיבוק חם וחילופי דברים, העניק לו הזמר רגב את אלבומו החדש; “אני לא מלך” ואף הבטיח שילווה אותו בכל תהליך השיקום.
הזמר רגב הוד, מבצע את להיט החתונות “הינשאי לי”, חוזר עכשיו עם דיסק חדש. הסינגל הראשון מתוכו, “אני לא מלך”, יצא באחרונה והאלבום עצמו יצא בעוד חודשיים.
סייעה בהבאת הידיעה; כנרת שמה, מתחנת רדיו אמצע הדרך.
Add Comment