חדרה

ועד העובדים בעיריית חדרה מתנגד להנפקת אגרות חוב מוניציפליות

0
0

יו”ר הוועד רפי סעדה: העירייה משעבדת את העתיד של העובדים, אנו חוששים שלא יהיה כסף למשכורות; העירייה: אין קשר בין האג”ח לשכר
ועד העובדים בעיריית חדרה מתנגד להנפקת אגרות חוב מוניציפליות
יו”ר ועד, סעדה;

ועד העובדים בעיריית חדרה מתנגד לכוונת העירייה להנפיק אגרות חוב מוניציפליות מכספי הארנונה העתידיים של חברת החשמל – על דיווחה היום טובה לוי כתבת הרדיו האזורי 90 FM.

משמעות ההנפקה היא שהבנקים יקנו את אגרות החוב, יזרימו כסף מזומן לעירייה ויקבלו לאחר מכן, רווח של כ-4% (אחוזים).

העירייה תקבל בטווח המיידי כ-300 מיליון שקלים. מדובר באג”ח שמסתמכות על מיסי ארנונה של חברת חשמל, שמשלמת מידי שנה לעירייה סכול של כ-42 מיליון שקל.

רפי סעדה, יו”ר ועד העובדים בעירייה, אמר היום ביומן החדשות של הרדיו האזורי, כי עיריית חדרה משעבדת את העתיד של עובדי העירייה; “קיים חשש שהעירייה תשתמש בכסף לכיסוי החובות ולא יהיה לה כסף לתשלום המשכורות….

סעדה, הדגיש, כי; “אני חייב לדאוג לאלף עובדים ו-400 גימלאים של העירייה”, אמר סעדה, שלא פירט באילו צעדים ינקוט הוועד כדי לעצור את תכנית ההנפקה.

מעיריית חדרה, נמסר בתגובה, כי “לעובדים אין ממה לחשוש וכי הנפקת האג”ח תסייע לעיר. “העובדים ימשיכו לקבל את השכר בזמן”, נמסר מהעירייה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן