בקיבוץ יקום לא ידעו התושבים אם לבכות או לצחוק: כנופיית גנבים הפעילה במכוון אזעקה, המתינה לסייר שיבדוק, ידווח וייעזוב המקום ואז גנבה 11 רכבים
בוחנים נזקים; אילוסטרציה
עובדי מגרש מכוניות, הסמוך לקיבוץ יקום, נדהמו לגלות בבוקר יום שבת, כי לרשותם 11 מכוניות ורכבים פחות במלאי. משטרת נתניה, שהוזעקה למקום פתחה בחקירה מקיפה. כבר כעת ברור מעל לכל ספק, כי מערכת האזעקה פעלה כראוי וללא כל תקלות.
לאופירה חסיד כתבת קול השרון, נמסר מגורמים בתחנת משטרת נתניה, כי מדובר בשוד מתוכנן היטב. חברי הכנופיה פרצו לתוך המשרד שבמקום והפעילו את מערכת האזעקה.
בעודם ממתינים הגיע, כצפוי, איש סיור מטעם חברת האבטחה שנכנס למקום, בדק וראה שאין דבר חשוד והסתלק. גם זה כצפוי.
כל שנותר לגנבים לעשות הוא לקחת את מפתחות הרכבים, להעביר לחברי הכנופייה ולהסתלק עם הרכבים.
עוד הוסיף הגורם המשטרתי למקומון קול השרון, כי; “לצערנו, מצד אחד חברות הביטוח מחייבות את בתי העסק בחיבור למוקד. מנגד, כמעט ואין תועלת במוקדים הללו, שכן הסיירים, ברובם אינם חמושים, לא עברו הכשרה מתאימה ומקצועית ואינם מסוגלים לטפל במקרים סבוכים”.
במשטרה מעריכים, כי השודדים ביצעו עבודה מקצועית והעריכו שהכנופיה מנתה לפחות 11 חברים ולו היו יותר – היו נגנבות יותר מכוניות.
Add Comment