0
0
היות ששוקולד יקר נמכר פחות ותחלופת הסחורה בו אינה גבוהה, לפעמים השוקולד הפשוט והזול הוא הטרי ביותר – ולכן גם הטעים ביותר. להלן סקירה של סוגי השוקולד הטבעוניים העיקריים המשווקים בישראל;
Cacao_t180X123k-n_3-12-05_01.jpg
שוקולד מריר – ללא חלב
שוקולד מורכב בראש ובראשונה מפולי קקאו וככל ששיעור מוצקי הקקאו בו גבוה יותר – הוא נחשב משובח יותר. לפיכך, השוקולד המריר, המכיל את שיעור מוצקי הקקאו הגבוה ביותר, הוא המשובח ביותר.
לכן, חשוב להדגיש, ששוקולד מריר אינו שוקולד שגרעו ממנו חלב, אלא להפך – הוספת חלב לשוקולד, נעשית על-פי רוב כדי להוזיל את עלות המוצר (לרוב מוסיפים תוצרי-לוואי של תעשיית החלב: מי גבינה או אבקת חלב) ולהמתיקו.<!–Choclate_3-12-05_01.htm–>_________
הסקירה הובאה באדיבות שבועון אנונימוס.
תגובות
0
0