Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

4 חודשים לבחירות

0
0

סלחו לי, אבל נדמה לי שגם שרון, גם נתניהו, גם פרץ, גם לפיד, גם פרס, גם רמון, גם פואד… וכו’… וכו’… חשבו קודם כל על קרש הקפיצה לתוך “בריכת” הכנסת ולאחר מכן ילמדו לשחות בהתאם ל”אידיאולוגיה המנצחת”.

Nissim_Gabbay_t180k-n_2005_02.jpg

מעולם לא הייתה ישראל כה דרוכה, כצופים היושבים באולם תיאטרון גדול השרוי באפלה – שניות לפני הרמת המסך ותחילתה של ההצגה. אז מה היה לנו – עד היום. “קדימה” עם אריאל שרון ושלא נבין לא נכון: זה מה ששם המפלגה החדשה אומר, ואין אחד שיכול להבטיח, כי אכן תצעד לכיוון אותו היא מצהירה.

שרון שהוא ה”קדימה” הוא לבטח ראש ממשלה המוכר כמושחת – אבל עם אהדה ציבורית רחבה לדרכו הפוליטית. הכוונה בעיקר לתוכנית ההינתקות שלמעשה הצילה אותו מהרבה אבני נגף אישיות ופוליטיות.

זוהי בעקרון תעודת עניות ברורה ל”עיבוד הנתונים” של הבוחרים העתידיים בו – אבל במדינה דמוקרטית לא ניתן להכריח בני אדם להיות ישרים ונורמטיביים.<!–bhirot_28-11-05_01.htm–>

תגובות
0
0



Exit mobile version