מכונות החברה, הממוקמת בפארק העסקים והתעשייה קיסריה, תספקנה לצרכנים משקאות ללא חומרים משמרים או צבעי
משקר; מכונות משקה אוטומטיות
חברת “משקר” תוסיף למכונות שלושה סוגי משקאות: בירה שחורה של המותג “מאלטי”, תה קר של המותג “נסטי” ומיצים טבעיים מתוצרת “פריגת” – על כך מדווח אתר פארק העסקים והתעשייה קיסריה.
חברת “משקר”, החברה המובילה בישראל לשיווק והפצת מכונות שתייה ומזון אוטומטיות, תצייד את המכונות שהיא מפעילה במשקאות ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל.
מנתוני החברה עולה, כי קיימת דרישה הולכת וגוברת למוצרי בריאות, בעיקר במכוני כושר, אתרי ספא, בנייני משרדים גדולים ומקומות הומי אדם.
חברת “משקר” תוסיף למכונות שלושה סוגי משקאות; בירה שחורה של המותג “מאלטי”, תה קר של המותג “נסטי” ומיצים טבעיים מתוצרת “פריגת”. שלושת המוצרים הללו מצטיינים בערכים תזונתיים חיוביים המתאימים במיוחד לטרנד הבריאותי המתפתח בארץ ובעולם.
משקאות אלו מיוצרים מרכיבים טבעיים ללא מגע יד אדם, והם פופולארים במיוחד בקרב שוחרי מוצרי הבריאות.
רן לבינסקי, מנהל השיווק של החברה; ” אנו רואים את המענה לדרישת הצרכנים כהחלטה אסטרטגית, מתוך כוונה לתת שירות לכל צרכני המכונות”.
“משקר” היא החברה המובילה בישראל לשיווק ולהפעלת מכונות משקה אוטומטיות. באמצעות המכונות משווקת “משקר” את המותגים המובילים בישראל בתחום המזון והשתייה.
מכונות השתיה הקרה כוללות את מוצרי; “קוקה-קולה, “פריגת”, נביעות” ומכונות השתייה החמה כוללות את מוצרי “נסטלה” (אסם), ו”עלית”. כמו כן, משווקת “משקר” חטיפים של “אסם” ו”עלית” ושלגונים של “שטראוס”.
למידע נוסף בקרו באתר הבית של משקר www.mashkar.co.il
Add Comment