mafe02.jpg
430_black_magic_00.jpg
המצרכים:
לציפוי:
50 גר’ מרגרינה
1 כף מיץ לימון
100 גר’ שוקולד מריר קצוץ
1 ביצה
2 כוסות אבקת סוכר
1 כף תמצית וניל
כוס אגוזי מלך קצוצים
לעוגה:
3/4 1 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
1/2 כוס שמן
2 ביצים גדולות
2 כפיות אבקת סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית מלח
1 כוס קפה שחור
1 כוס ריויון
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
נפו את הקמח, הקקאו, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח בקערה
הוסיפו את הסוכר, הביצים, הקפה הריויון ותמצית הווניל וערבבו היטב.
צקו לתבנית 24 משומנת ואפו בתנור שחומם מראש לחום בינוני
כ-40 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
צננו וצקו את הציפוי:
המיסו את המרגרינה והשוקולד בכלי על אדים. בחשו לתערובת אחידה. הסירו מהאש והוסיפו את הביצה אבקת הסוכר תמצית הווניל ומיץ הלימון. בחשו לקבלת תערובת חלקה והוסיפו את האגוזים.
צקו על העוגה.
למאגר מתכוני עוגות נוספים – לחצו כאן.
המתכון מוגש באדיבות אתר: עוגות זה אנחנו”