המטפלת; “אסרו עלי במעון לבוא במגע עם הילדה והוריה, תחת איסור חמור שעלול לסכן אותי פיסית, זו הסיבה שמנעה ממני יצירת קשר”. מנכ”לית נשי חירות, יעל שמרגד; “אני לא מתנערת מאחריות שיש לנו כאן ואחריות מסוימת של המנהלת.
הפעוטה ר.ש, לאחר הכוויה; המטפלת; “לא היה נוהל ותיק העזרה הראשונה היה ריק”.
מצבה של התינוקת רינת (שם בדוי) בת השנה ושמונה חודשים, מנתניה, אשר נכוותה באורח קשה בשל רשלנות לאחר שספל תה חם שנשאה המטפלת במעון בו שהתה, נשפך עליה, הולך ומשתפר.
בינתיים, כעשרה ימים, לאחר שהפעוטה אושפזה בביה”ח “שניידר”, כפי שדיווחנו כאן באתר, על המקרה, התקיים שימוע למטפלת, שלטענת הנהלת הגן נהגה, לכאורה, בניגוד לנהלים כשהכניסה שתייה חמה לחדר התינוקות. מנגד, למטפלת, טענות קשות כנגד הנהלת הגן וחלק מצוות העובדות.
המטפלת, ציינה למקומון קול השרון, כי; “במעון לא עובדים לפי נוהלים. הנוהלים נולדים עם המקרים השונים שקורים. זהו עוד מקרה מובהק שמאשימים את ה-ש.ג.
הנהלת המעון, כולל המנכ”לית יעל שמרגד, לא לוקחים אחריות ומפנים אצבע מאשימה במקום לקיחת אחריות. אסרו עלי במעון לבוא במגע עם הילדה והוריה, תחת איסור חמור שעלול לסכן אותי פיסית, זו הסיבה שמנעה ממני יצירת קשר”.
המטפלת אף פנתה במכתב חריף ליעל שמרגד מנכ”לית “נשי חרות”. במכתב מאשימה המטפלת, כי לא היה נוהל הכנסת שתייה חמה לכיתות ולדבריה אף הגננת נוהגת לעשות זאת.
שמרגד; “אני לא מתנערת מאחריות שיש לנו כאן”.
כמו כן, טענה המטפלת בפנייתה, כי בגן יש תיק עזרה ראשונה ריק וכי; “אילולא זה, יכול מאד להיות שהיום הדברים נראים אחרת”.
עוד ציינה, המטפלת, כי רק יומיים לאחר המקרה דאגה הגננת למלא את התיק.
יעל שמרגד מנכ”לית נשי חירות, מסרה בתגובה, כי; “אני לא מתנערת מאחריות שיש לנו כאן ואחריות מסוימת של המנהלת. לא המצאתי את הנוהל.
בתאריך 7.6.04, הוצאתי נוהל בעניין הכנסת שתייה חמה וכוסות שבירים למעון…”
“… בעקבות האירוע שקרה, רעננתי נהלים בתאריך 8.11.05 והוספתי פסקה הנוגעת לאלימות. המטפלת עברה הליך של שימוע ואנחנו שוקלים את המשך העסקתה. אפשר היה למנוע את המקרה וצריך להפיק לקחים”.
Add Comment